Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dvb-c'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Good morning everybody, I have a very odd problem with my Emby installation. LiveTV works, DVR does not, Yes, I DO have Lifetime Premiere membership! Setup: AVM Fritzbox 6490 from Vodafone Germany with DVB-C officially enabled. Emby is running as an application (not service) in an account with admin rights on a Windows 10 (November 2017 Version) Pro machine. M3U Playlists created and verified - work perfect with VLC. I have all the channels in the guide. I have subscribed to guide data. Live TV works as it should. (Playback in Emby is sometimes pixelated as if sometimes dropouts happen, but that is secondary right now.) Scheduling (!) recordings also works well. But Emby never records anything. Looking into the gigantic log files it seems to be something regarding a Windows system (!) message that only http or https connections would be allowed. No files for the recordings seem to get opened or written, the directory stays empty. I tried different directories and directory formats. I tried directories in and outside of libraries. I searched the forums for the exact error message but got no hits. I read ALL messages that refer to the Fritzbox (not many) and got no clue. I saw some remarks regarding FFMPEG builds that do not support protocols and checked - no I am only running the build installed by the Emby installer itself. I checked rights, the user space Emby runs in does have read/write access to the location I want to store DVR files into. I don't get it. This either is something really obvious or really obscure. Emby does not post any error messages at all. It simply does not record anything and, as mentioned, I get only weird errors in the log. Everything else works fine. Any ideas for troubleshooting? Thanks and Grüße aus Deutschland, Boris
×
×
  • Create New...