Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'TVS-471-i3-4G'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hardware Setup QNAP TVS-471-i3-4G QMono 4.0.1.0 Emby Server v3.0.5781.2 (v1.51119) Xbox One Client: Android App The Issues After a fresh boot of the Emby server and Android app, I can select my Xbox One as a DLNA device, and play a movie. Shortly after the movie starts, it no longer shows as "Currently Playing", and my Xbox is no longer listed as an available DLNA device. The movie keeps playing, but I lose my remote controls. The Chrome client also shows that nothing is playing, and there is no Xbox One DLNA device. When I'm done watching my movie I have to reboot the Emby Server on the QNAP to get my Xbox back. I bought this QNAP specifically for my Emby Server. Over the last couple days I have been really happy with how Emby works, aside from this issue. If we can get this worked out I'll be happy to become a lifetime Emby Premier supporter. PS - I'm also using Media Center Master which seems like a really great pair with Emby. I hope these products continue to play nicely together.
×
×
  • Create New...