Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Rock64pro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi Guys, this refers to here: https://emby.media/community/index.php?/topic/77892-raspberry-pi4-nas-for-server/page-2 But since the topic is a bit different, I guess no one does even read it.. So let me summarize the problem: I got folders for movies and for TV-shows. The are structured as follows: a) movies \\smb-share_whatever\videos\movies\action\Rambo 1\Rambo 1.mkv (or mp4 or avi) tv-shows \\smb-share_whatever\videos\TV-shows\Friends\Season01\S01E01.mkv (or mp4 or avi) Every folder does have a Backdrop.jpeg and a folder.jpg, the genre-folders for the movies also do have a folder.jpg. Since I got an "old" server (Windows 2012 R2), it also does access these files, which are on its RAID-Volume. (~8TB) Here it works perfectly, the overview shows movies and TV-shows and when you click one of them, you see the genres under movies. Now for the Rock64Pro-board with Armbian-Buster: I've mounted the SMB-share under /mnt, I can easily access both, movies AND TV-shows and also read them. (I've even tried via WinSCP to copy them being read from the /mnt). I've then added separately movies (content-type "movies" and TV-shows (content-type "TV-shows") to emby. The TV-shows are recognized and can be played easily. The movies show-up empty as there would be no content or it is not readable or not recognized. I removed the movies and added them as "mixed content" - same story. Since I want to retire the Win2k12-Server, I also have a NAS, which offers an SMB-share to my network. I've also the same files on the NAS, same folders - only different IP. When I add the movies from my NAS, emby does recognize them BUT: I) It does not show the folder-structure, only when I select the list-option "folders". On my windows-server it does it as a standard. Here it shows all movies (~1550) in a bulk-list. II) It does NOT play the movies. When I click one, the player seems to load and then it says "there are no compatible streams available." But it does play the TV-shows from the Win2K12-Server... (I've got my emby-premium on both registered, it is a lifetime-key) So - tons of problems - only because of my effort to save the 125W my server consumes 24/7 ;-) I'd highly appreciate if you can give me some help. Regards, Matthias
×
×
  • Create New...