Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '4.1.1.0'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. I see that it is reporting a permission denied issue but maybe it is my rusty skills since initially setting up Emby as I haven't had much luck tracking down the root cause. Can someone else look at my logs and help please... embyserver.txt ffmpeg-transcode-abd90de6-a6a0-48a8-9887-6558db1e353f_1.txt ffmpeg-transcode-cb28e1c8-b3db-463b-a935-a8baee0a1852_1.txt hardware_detection-63697871518.txt
  2. twistedvincent

    Images Disappearing Issue

    So, my folders image issues still remain. Same image repeated 4X which is really annoying, especially since I'm a bit OCD and little crap like that drives me nuts. Now, When I add new videos and edit the images they just disappear. I added the proper poster, backdrop, and banner, clicked save and thought that was it. Until I found a better backdrop image, went to change it, and discovered 2 out of the 3 images I added were gone. And after checking some other images discovered they were gone as well. So I re-added everything again went to double check and VOILA! Gone again. I
  3. Tengo montado el server emby 4.1.1.0 sobre ubuntu,de pronto me dejo de sincronizar una de mis bibliotecas contenido mixto,como se puediera resolver el problema?
×
×
  • Create New...