Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Windows 10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Emby Server 4.5.2.0 Windows 10 - Version 2004 - Long path enabled in policy & registry. Long filename usage works in e.g. in Total Commander & VLC-player Hi! emby does not playback songs in paths >259 characters, even they are shown (but not tagged) in the library. Problem may be ffprobe. log-file: 'Error App: Error in ffprobe' I tried to use \Emby-Server\system\ffprobe.exe manually in command line. The error also appears. "No such file or directory" What is the solution to solve this problem? Do I have to change/install another version of ffprobe?
  2. I had been running Emby on Windows Server 2016 for some time and watching movies and TV shows on my Mi Box S (MiBox4) Android box on Kodi with Emby plugin without any problem. Last week I migrated my PC to Windows 10 Pro and reinstalled Emby server on it, also did a fresh install of Kodi on my Android box to re-sync everything. Since then, it's been a debugging nightmare for me as no matter what video, large and small, high bit-rate and crap sd, video playback stops randomly every few minutes! First I thought that it might be my router configs (It's a 2.4GHz running at 40MHz wid
  3. Hi, I have just install the Microsoft Store app, and can not sign in using emby.media/pin. I get the error Invalid username or password even though both are correct, and can sign in to Apple TV app and web app, as well as from my organizr dashboard.
  4. I was adding movies to existing Collections that were incomplete and everything was working as expected. I tried to add "Major League: Back to the Minors". When I was directed to my Collections, it would only display Collections up to the letter "J" (see attached example), so I couldn't add it. I tried adding "Thor: Ragnarok" to my existing "Thor" Collection, however, I received the same results. If I go to my Collections without trying to add anything, all of my Collections are displayed. Any ideas on what went wrong or how I can resolve this? Thanks. Running HTPC: Windows 10
  5. Breathwork

    Unable to install on win 10

    I have tried to install emby using the windows installer from the web site and it crashes. I downloaded the portable version and extracted to a folder and this works. When I attempt to update the version in the folder via the management console, it to just reports nothing, other than restart server and I am back to the original version. I need help... Geoffrey
  6. Hi! I run Emby Premiere v. 4.3.0.30 on a Synology DS918+. A beloved video freezes under certain circumstances. At 6 min 11 sec mark it freezes never to be recovered again. The only way is to start from scratch but it still freezes at the same time mark. I can skip forward for up to two minutes without a problem. Any more and the video freezes beyond saving (except starting over from scratch). This happens no matter if I have Hardware Acceleration on or off but it does so only in Windows 10 1909 with Emby Theater v. 1.1.276.0 and Google Chrome v. 78.0.3904.108. When using the Android ap
  7. I am having an issue with the Windows 10 client connecting to my Emby Server. The client is connecting ok and I can click on Recordings or TV Shows and that works ok. Then I click on Halfwits and Heroes which works ok. Then I click on the episode I want to watch and that is where the problem begins. I click on Episode 1 and it eventually comes back and starts playing but it is 15 minutes to 1 hour later that it starts. This is the list of how my Emby Server is setup: Server: Ubuntu 18.04.3 Connects over Ethernet through a switch to my NAS where the data files are stored NAS: WD
  8. I've been using Emby for a month now and am almost ready to switch completely from Plex...almost. I was skipping forward thru a show with Emby and it kept locking up every few seconds and I'd have to wait to continue. So I opened the same video in Plex and navigation was smooth as silk, no lock ups or freezing at all. What can I do?
  9. I was trying to install: https://emby.media/emby-for-windows-media-center.html I was using this guide to install Windows Media Center: https://www.howtogeek.com/258695/HOW-TO-INSTALL-WINDOWS-MEDIA-CENTER-ON-WINDOWS-10/ I can't get WMC to install on my Win10 machine for the life of me. I tried the browser to use a web based version of Emby on Xbox 360, didn't seem to want to work. Is there any plans to update more support for Windows 10 as WMC isn't supported by MS for Win10? Mostly asking so I can keep a use for my Xbox 360 and not have to switch to another media center software that
  10. As the title says, Windows 10 1809 update has just deleted my Emby server install? spent days setting this up :-( Also deleted all my custom setting etc???
  11. twistedvincent

    Images Disappearing Issue

    So, my folders image issues still remain. Same image repeated 4X which is really annoying, especially since I'm a bit OCD and little crap like that drives me nuts. Now, When I add new videos and edit the images they just disappear. I added the proper poster, backdrop, and banner, clicked save and thought that was it. Until I found a better backdrop image, went to change it, and discovered 2 out of the 3 images I added were gone. And after checking some other images discovered they were gone as well. So I re-added everything again went to double check and VOILA! Gone again. I
  12. Hello, I have been using the same PC for our media server since 2012. I started with WMC and Media Browser and have slowly migrated to Emby Server and NextPVR. I've successfully restored Windows 7 and rebuilt the PC at least 3 times over the past 7 years. Time for a new PC!!!! Okay, maybe not new. Well at least newer, faster, and more disk space. However, I'm wondering if I should try this with Windows 10. Is the latest version of Emby Server (I’m currently using 4.1.0.26) fully tested and compatible with Windows 10? Are there known limitations, issues, or things I should know before
  13. Hey there, I am really new to this. I bought a J3455 apollo lake board to create my own small media server. The goal is to transcode x265 up to 4k/10bit. Someone over here got it working on his Synology with the same chip: https://forums.plex.tv/discussion/comment/1561297/#Comment_1561297 My problem is that ffmpeg doesnt seem to be able to use hardware acceleration correctly. It always falls back to the standard CPU transcoding. I use these files for testing: http://www.h265files.com/ All files play fine with hardware acceleration in MPC-HD. But transcoding always falls back to the
  14. Hello, I am having an issue with the Theater desktop app. For most hd content I try to play, it stutters at first and sometimes smooths out but usually stutters intermittently. I can see its direct playing from the server. I play the same content through firefox and get no stuttering. I really love the desktop app but have issues playing hd content. For the client I'm running Emby Theater 3.0.5 Windows 10 HP Desktop with 6 GB system ram AMD Athlon 64 X2 Dual core 4400+ AMD Radeon R9 270x 2GB graphics card And the server is Ubuntu 16.04 running emby 3.5.3.0 AMD FX 8350 8-Core with 2
  15. I have a trip coming this week and wanted to sync a couple of movies on my 2-in-1 Samsung TabPro S and have a few issues I've been seeing in the log. Attempting to sync a DVD of Fifth Element produces the following in the log: Unknown encoder 'mpeg2video' Also, attempting to sync a Blu-Ray rip of The Dark Knight says the same except the encoder is "vc1". My server is Linux Mint (planning to go full Ubuntu Server very soon) which is based on Ubuntu 14.x. I have never had any issues with my server so far, BTW, so this is very out of character. I rip my movies using a paid version
  16. First off, I do not hold anyone accountable except myself for these errors until proven otherwise. I have tried everything I can think of and read all sorts of different "solutions" for problems similar, yet never resolved. So I am here to ask/beg for some additional guidance. When my Emby (3.4.0 - 3.5.2) server is trans-coding a video file, I will get these HTTP Response ms. spikes that I just cannot explain. When I stream without trans-coding I DO NOT experience this issues that I am aware of. This is only during trans-coding. Internal External Trans-coded Internal
  17. Месяц назад купил премьер подписку, но уйти с браузерного плеера так и не смог, ни Emby Theater с магазина приложений, ни приложение с сайта Emby ни хочет воспроизводить видео. Касается в том числе и трейлеров. Звуковая дорожка есть, видео нет. Чего только не пробовал - нихрена не помогает. Может кто сталкивался?
  18. Hello, I am hoping someone can help me out. I've been using Emby for quite a while and rarely have any issues, but I've been having one that i just can't seem to figure out. I need more space on my internal drives for games. Since I had a nearly empty external drive attached to my PC I figured I could just move my media files to it. So i moved some of the files, added the new locations to the library and thought nothing of it. The rest of my library that is on my internal drive works fine on the server. A couple of months have passed since then and I didn't realize there was an issue.
  19. I have a question about performance... I currently have a windows server 2008 R2 x64 with about 40 TB of storage that I am using for my emby server. It has 64GB of memory. It is currently close to being maxed out for space. I am considering options for upgrading the server. Should I go to Windows 10 x64 Pro or should I go with windows server 2012 x64? Anyone notice if there is a performance advantage with using server software as apposed to Standard Windows OS? Would adding a decent video card improve transcoding performance? With some of my videos coming in as 2160p, I have
  20. BonanzaGroove

    Forced and messed up subtitles

    Hi there, I want to report about a playback issue. I will be using the suggested format for my bug report. Media Playback Issues Please create a topic in the community.See this very topic. Describe the problem in your own words, including what you're trying to accomplish, and where you're getting stuck. Make sure to indicate which Emby App you're using. If you're using a browser, then please indicate what browser you're using.With a fresh install of the Emby Server on a Windows 10 laptop, serving a LG Smart TV webOS app through Ethernet links relayed through a local same-subnet router
  21. ShoutingMan

    4K UHD playback on an HD system?

    I now have my a UHD video (from the one UHD 4K disc I own) and also the HD version. Impressively, Emby Theater on Windows 10 plays the UHD video pretty well. Audio and Video in my brief check played without stuttering or losing sync. That's cool and unexpected for me. But I noticed on a scene with large white region (the Hockey rink in Deadpool, about 1:02:00 (hh:mm:ss) in) there was large macro-blocking visible. It's not there in the HD version, so it's from the on-the-fly conversion of 4K down to HD. What, if anything, can I tweak in Emby Theater or Server to get better playback of 4
  22. StLDreiling

    Xbox One Creators Update issues?

    ​The Creators Update went out to consoles today, as well as an update to the Emby Theater app on Xbox One and Emby Server 3.9.2 beta, and ever since I can't sustain playback within the app on the Xbox. Browsing works normally, and playback starts as expected, but will only last appx. 1 minute. No one attempted playback on the console (I believe) from when I updated Emby Server around 9:30 am until 1:56 pm (after both the console and Xbox app were updated), so I can't be sure that it's not a server issue (though I sincerely doubt it, since other clients - including Emby Theater UWP on a Windows
  23. Hello, For a few weeks we cannot use Emby Theater on Windows 10 due to high memory use and high network traffic. The system works well using Microsoft Edge. I attached two screen captures playing the same file on the same system for reference (Microsoft Surface Pro 3, Core i5, 4GB RAM).
  24. So I've done a complete uninstal and reinstall of both the Emby Server and Roku Emby Apps. I sent in the Roku Emby Beta App around 5:37pm Pacific and the Roku Emby App around 5:42 pm Pacific. I am attaching my server file. The file I was trying to play for the Emby Beta is "Little Nicky" The file I was trying to play for Emby is "Anger Management" the User name is "Eric" I can see from the Emby Server log that it couldn't access the file because of an System IO, but I have no idea what the Roku responded with as I don't have access to that log. Hope these help. server
  25. gunneric

    Emby App loading but not playing

    Hello all, I hope that someone can be of help here. I recently added a few gigs of content to my Movie and TV Show folders on my external hard drive, yes the files are in .MP4 or .MKV file format, but I cannot play anything now, not tv or movies new or old. I can see them, just when I go to play them using the Roku App, I either get the spinning wheel or the load bar, then the tv screen goes blank from inactivity. The play fine on the computer that is the server, they play fine using the Roku Media Player App, but not using the Emby App, which is the one with all the functionality th
×
×
  • Create New...