Jump to content
jenpat

Cant use Emby Connect, when using Emby for Kodi

Recommended Posts

jenpat
  • Hello.
  • I have installed the addon Emby for Kodi.
  • I´m using some clients today connecting with Emby connect over Wan to my PC that has a vpn connection.
  • Port forwarding for my vpn connection is working, but not with the addon Emby for Kodi.
  • When trying to connect I only get wrong usernamne and password.
  •  
  • I´m using:
  • Kodi version 18.7.1
  • Emby Server 4.4.3.0
  • Using latest addon for Kodi (not beta, same result with beta) 4.1.19, installed from repository https://kodi.emby.tv/

See my attached logfile and pictures.

/Niklas

 

 

IMG-7620.JPG

IMG-7622.JPG

error.log

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, did you enter the same password that you use here on this forum?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jenpat

Yes. 
I tried almost eveything yesterday. But i don’t work. As i write, it is working fine from an android/Apple/browser. 
Thanks for a nice product, Emby is fantastic. 
/Niklas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

So you entered the same password as your forum password here?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jenpat

Yes. Of Course. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
SpaceballOne
Posted (edited)

@jenpat Is your emby account linked to your server username in the server users setting?

Update, I tried to install Emby for Kodi also and am unable to login via connect and receive screens similar to above. I have my account linked on my server.

Emby server beta 4.5.0.13

Kodi 18.7.1

Emby for Kodi beta 4.1.19

Edited by SpaceballOne

Share this post


Link to post
Share on other sites
Watson19
Posted (edited)
On 7/8/2020 at 6:03 AM, Luke said:

Hi, did you enter the same password that you use here on this forum?

@Luke Hi I am also getting this problem using the correct user and pass to my Emby account. Any ideas how to fix this? Or a work around? 

Edited by Watson19

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It is resolved for the next update to the Emby for Kodi addon. Thanks.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sparkinman

Is there anyway to get the fix now, or do we need to wait for whatever comes after 1.09 beta?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Sorry for the delay. We'll try to get a new release of the add-on out ASAP. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...