Jump to content

XPEnology error


FaNaTiK

Recommended Posts

Hello. Please help.

My page with Emby server does not open

http://192.168.1.111:8096/web/dashboard.html

I have XPENOLOGY DSM 6.2-23739 on INTEL ATOM D525.

It is displayed as INTEL Xeon D-1527 in DSM.

I installed Emby server 4.4.3.0-1, using https://synology.emby.media/?package_repository=360efc6e-de72-4073-b603-2bfbd7001586 repo link.

When I start the server, the page opens in the browser, but it gives an error that it is not available.

 

And yet, after installation, the server does not start on its own, I start it, after that an icon appears in the main menu, but after a few minutes it disappears.

 

What me to do?

Link to post
Share on other sites
FrostByte

Not really. 

The only thing I see which is close is if I reboot Emby server from within the Emby dashboard and then click the Emby link within DSM real quick I get the message " Emby Server is loading.  Please try again shortly", but if I wait a few seconds it opens the web client no issues. 

Other than that when DSM says Emby is Running I can click on the link or the Open button and it opens another tab for Emby web client with no issues

syno.jpg.f4ebba95774897246c2452cf82de3ceb.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...