Jump to content
m617emby

Live TV Linux (ARM64) M3U fails

Recommended Posts

m617emby
Posted (edited)

Hi All, 

 

this is my first post, I joined to post a bug, I tried searching but could not find this error, nor in-fact, could I find a reference on how to post bugs, so here it is. 

EDIT: now I created an account I can now see "How to Report a Problem", odd I could not find this as a normal user.

 

Emby 4.5.0.12 (beta) on an odroid C2, works fantastically streaming full HD direct play to my LG tv, it has replaced my Kodi NUC, bought lifetime premiere, and I have not looked back; except m3u.

 

I add a m3u url for a set of free-legal stations, and it does not work.

 

I tried the exact same m3u url on a separate install on my Mac, and it worked first time, all the channels appeared and could play - latest mac version i could find was 4.4.2.

 

I downgraded the odroid to the same version to check if it was a beta problem, but no, same issue.

 

Sorry if this is the wrong spot!

Matthew

 

in the log file  see this \/ when trying to load /view the channels:

2020-06-06 10:03:44.269 Info HttpClient: GET https://image.tmdb.org/t/p/original/a1MlbLBk5Sy6YvMbSuKfwGlDVlb.jpg
2020-06-06 10:03:44.307 Info HttpServer: HTTP GET http://10.0.0.106:8096/emby/Items/318343/Images/Primary?maxHeight=570&maxWidth=380&tag=11d566fc7498862c184ac789bd339185&quality=90. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_5) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15
2020-06-06 10:03:44.336 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 10.0.0.210. Time: 1306ms. http://10.0.0.106:8096/emby/Users/4455a509bc7a45ee86aff5d10ba604fa/Items/Latest?Limit=16&Fields=PrimaryImageAspectRatio%2CBasicSyncInfo%2CProductionYear%2CStatus%2CEndDate&ImageTypeLimit=1&EnableImageTypes=Primary%2CBackdrop%2CThumb&ParentId=6c2a057148b4d7c20a207c789aba6d07
2020-06-06 10:03:44.342 Info HttpServer: HTTP GET http://10.0.0.106:8096/emby/Items/318344/Images/Primary?maxHeight=570&maxWidth=380&tag=b5604c0e8ced48c569e75814b5a8003a&quality=90. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_5) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15
2020-06-06 10:03:44.344 Info HttpServer: HTTP GET http://10.0.0.106:8096/emby/Items/318340/Images/Primary?maxHeight=570&maxWidth=380&tag=37c610581fd0a476d6e4eef78ae1294a&quality=90. UserAgent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_5) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15
2020-06-06 10:03:44.448 Error HttpServer: Error processing request
*** Error Report ***
Version: 4.5.0.12
Command line: /opt/emby-server/system/EmbyServer.dll -programdata /var/lib/emby -ffdetect /opt/emby-server/bin/ffdetect -ffmpeg /opt/emby-server/bin/ffmpeg -ffprobe /opt/emby-server/bin/ffprobe -restartexitcode 3 -updatepackage emby-server-deb_{version}_arm64.deb
Operating system: Unix 3.16.72.46
64-Bit OS: True
64-Bit Process: True
User Interactive: True
Runtime: file:///opt/emby-server/system/System.Private.CoreLib.dll
System.Environment.Version: 3.1.2
Processor count: 4
Program data path: /var/lib/emby
Application directory: /opt/emby-server/system
System.ArgumentException: System.ArgumentException: Unable to determine image file extension from mime type text/html
at MediaBrowser.Providers.Manager.ImageSaver.GetCompatibleSavePaths(BaseItem item, ImageType type, Nullable`1 imageIndex, ReadOnlySpan`1 mimeType)
at MediaBrowser.Providers.Manager.ImageSaver.GetSavePaths(BaseItem item, ImageType type, Nullable`1 imageIndex, ReadOnlySpan`1 mimeType, Boolean saveLocally)
at MediaBrowser.Providers.Manager.ImageSaver.SaveImage(BaseItem item, LibraryOptions libraryOptions, Stream source, ReadOnlyMemory`1 mimeType, ImageType type, Nullable`1 imageIndex, Nullable`1 saveLocallyWithMedia, CancellationToken cancellationToken)
at MediaBrowser.Providers.Manager.ProviderManager.SaveImage(BaseItem item, String url, ImageType type, Nullable`1 imageIndex, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Implementations.Library.LibraryManager.ConvertImageToLocal(BaseItem item, ItemImageInfo image, Int32 imageIndex, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Drawing.ImageProcessor.ProcessImage(ImageProcessingOptions options, CancellationToken cancellationToken)
at MediaBrowser.Api.Images.ImageService.GetImage(ImageRequest request, Int64 itemId, BaseItem item, Boolean isHeadRequest)
at Emby.Server.Implementations.Services.ServiceController.GetTaskResult(Task task)
at Emby.Server.Implementations.Services.ServiceHandler.ProcessRequestAsync(HttpListenerHost appHost, IRequest httpReq, IResponse httpRes, RestPath restPath, String responseContentType, CancellationToken cancellationToken)
at Emby.Server.Implementations.HttpServer.HttpListenerHost.RequestHandler(IRequest httpReq, ReadOnlyMemory`1 urlString, ReadOnlyMemory`1 localPath, CancellationToken cancellationToken)
Source: Emby.Providers
TargetSite: System.String[] GetCompatibleSavePaths(MediaBrowser.Controller.Entities.BaseItem, MediaBrowser.Model.Entities.ImageType, System.Nullable`1[System.Int32], System.ReadOnlySpan`1[System.Char])
Edited by m617emby

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi there, please attach the complete emby server log. thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
m617emby

Attached as requested in PM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Can you try refreshing the guide data in emby server and then attach that server log? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
m617emby

Hi Luke, 

Did not see your reply until now; however, with the latest beta (4.5.0.13) it began working - well it would list the channels as expected. It would not play them; then I recalled I set the user settings for transcoding to "disallow" as previously I needed this setting for smooth -direct play on my LG tv.

I am pleased to say turning disallow OFF meant these tv streams started working!!! (but kinda broke the nas streaming - very very long time to start, and seemed to buffer even though it said it was direct-play [ geek stats]). I think if i set up another userprofile with the transcoding setting for streaming tv it should work around this problem.

 

Happy to provide more logs if you would still want them.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke
Quote

I am pleased to say turning disallow OFF meant these tv streams started working!!! 

We do provide a warning of this underneath the option, that it could lead to playback failures.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke
Quote

but kinda broke the nas streaming

Can we look at an example? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...