Jump to content
mlapoint

Emby server not keeping time correct all the time between playing once and then playing again later

Recommended Posts

mlapoint

When I stop watching a video on one device and move to another device, the time is not correct between devices.

 

Server

Ubuntu 18.04

 

Clients

  1. Windows 10
    both through a browser and the Windows app
  2. Roku
    Streaming Stick +
    Roku 2
  3. Android
    Galaxy Tab S4 tablet
    Galaxy S10+ (Rarely used)
  4. TV
    Samsung Series 7 Smart TV

Example

On 6/2, I started watching "The Chain - Ep. 3, Sailors on the Sea of Stars.webm" on the Streaming Stick + and ended at minute 49.  Then on 6/3, I went to watch again on the same device and at that time, the "Continue Playing" said from 12 min.

 

I am attaching the logs from 6/2 and 6/3.

 

Please let me know what I am doing wrong, or fix this issue.  The reason is that this particular show is 3:50:08, and not every device makes it easy to fast forward quickly.

 

Thank You,

 

Mike LaPointe

6-2 embyserver-63726739200.txt

6-3 embyserver.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, is this consistent?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mlapoint

From Luke:

Hi, is this consistent?

 

From Mike:

Not really super consistent, but more consistent than not.  For instance.  I watched more of that same show today, and it should have started at 1:16:00 and it tried to start at 13:00.  This was in the Brave browser on Windows 10.  Sometimes, maybe 10% of the time it will start properly.

 

Thank You,

 

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

@mlapoint are you still running into this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...