Jump to content


Photo

Phillips Smart TV

Phillips Smart TV DLNA

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 HappyGilmour OFFLINE  

HappyGilmour

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 06:45 AM

Posted 08 July 2014 - 06:10 PM

I recently purchased a Phillips SmartTV. I also recently upgraded my old MediaBrowser for Windows 7 Media Center to the latest server/client on the web site. My Windows Media Center looks and works great! 

 

But when I try to connect to the DLNA server via my new TV, there is a problem. I can see the server. I can browse to my movie/TV show folders. But as soon as I rest the cursor (on the TV) on a video file, the screen goes blank for about 2 seconds....and then it dumps me out to the menu.

 

The TV is a 4000 series 32PFL4909. The server is running on a quad core processor with 8 GB of RAM. As of now, I am connected via WiFi but I plan on connecting via wired Gbit Ethernet. However, over the wireless, I am streaming HD video via NetFlix and other apps on the TV just fine.

 

I have no problem going through the logs and such. I am an IT guy. I just thought I would post this topic first and see if this was something you folks had seen before and knew of an easy fix. Thank you in advance for the help.

 

 

Happy



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 137932 posts
  • Local time: 02:45 AM

Posted 08 July 2014 - 07:25 PM

Hi, welcome. Best thing to do is post your server log:

 

http://mediabrowser....port-a-problem/

 

Just in case there might be anything that jumps out there. Another good thing to do is monitor traffic between MBS and the tv using fiddler and look for any failures. Thanks.



#3 HappyGilmour OFFLINE  

HappyGilmour

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Local time: 06:45 AM

Posted 08 July 2014 - 07:51 PM

Thank you! That is a good place to start.I will get as much info as I can. 



#4 Jvtm OFFLINE  

Jvtm

    Advanced Member

  • Members
  • 147 posts
  • Local time: 03:45 AM

Posted 10 July 2014 - 10:15 PM

I have a Phillips 32PFLXXX and I've been disappointed with their dlna implementation. When using play to I don't get controls like pause and resume. Let us know if you get a good solution.


Sent from my iPad using Tapatalk





Also tagged with one or more of these keywords: Phillips, Smart, TV, DLNA

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users