Jump to content

No sound from audio etc.


dadofhgnadn
 Share

Recommended Posts

dadofhgnadn

I've created an audio library and populated it. I can start an audio file and listen on my android device until I pause or disconnect from blue tooth or my phone goes to sleep. After any of those things happen it does play (I know this because the button changes to pause) but there is no audio. I have plugged in headphones with the same result. 

I am exasperated.

If I restart the phone same thing,

If I close Emby Android same thing.

I have downloaded the file same thing.

If I exit Emby Android  then log into Emby theater  on my PC (not my server) using the same account it will play on the PC. 

How can I fix this?
Is there an Emby Android log I can send you?

Edited by dadofhgnadn
Link to comment
Share on other sites

dadofhgnadn

Lets see I've experienced the same problem with Android SM-G955U Android V 9  and my garage phone model A574BL Android V 7.1.1 Android Emby app version 3.1.19

 

Thanks....

Edited by dadofhgnadn
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
dadofhgnadn

OK, so I suggest changing the name of Emby Open Media PLayer to Emby Open Video Player.  There seems to be more focus on that aspect of the program.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...