Jump to content


Photo

Missing Posted Images for Russian Videos

metadata thetvdv

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 slyfox OFFLINE  

slyfox

    Advanced Member

  • Members
  • 78 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 07 April 2020 - 07:18 PM

I am not sure what has happened but Emby can't seem to pull any movie posted for Russian TV shows. It can only pull banners.

 

Version 4.4.1.0

 

Sample: https://www.thetvdb.com/series/211771

 

Attached Files



#2 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19116 posts
  • Local time: 11:28 AM
  • LocationWashington State

Posted 07 April 2020 - 07:43 PM

similar issue as here.

https://emby.media/c...-media-results/

 

The language for that poster image is set to English and you have requested Russian.  So all you will get is the banner and backdrops as they are set to Russian language.

5e8d1038261f4_lang.jpg

 

You would need to make a request on their forum to change poster language to Russian.

 

Submitted change request.


Edited by Happy2Play, 07 April 2020 - 08:35 PM.


#3 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19116 posts
  • Local time: 11:28 AM
  • LocationWashington State

Posted 07 April 2020 - 07:49 PM

Temporary workaround

 

Edit metadata on Show and change "Preferred metadata download language:" to English

hit save

Edit images and should see the poster

Then reset language setting


Edited by Happy2Play, 07 April 2020 - 07:59 PM.


#4 slyfox OFFLINE  

slyfox

    Advanced Member

  • Members
  • 78 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 07 April 2020 - 08:52 PM

I uploaded a new Posted to TheTVDB and marked it as Russian. Looks fine on the website. Yet Emby cannot pull any Poster images.

 

Removing and re-adding the folder does not help.

 

5e8d202411034_ScreenShot20200407at85119P



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156694 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 07 April 2020 - 08:59 PM

There is a cache in the server. If you edit the website give it another day before checking it in Emby.



#6 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19116 posts
  • Local time: 11:28 AM
  • LocationWashington State

Posted 07 April 2020 - 09:01 PM

I uploaded a new Posted to TheTVDB and marked it as Russian. Looks fine on the website. Yet Emby cannot pull any Poster images.

 

Removing and re-adding the folder does not help.

 

5e8d202411034_ScreenShot20200407at85119P

 

I would assume cached information, but I don't know how long it takes for there api to update changes.

 

Did you try my workaround?  But it looks like both images are Russian now.

 

If you go to the cache folder, you can see your cache path via the Dashboard Paths box.  Then go to the tvdb folder and delete the 211771 folder and refresh the series, do you see the image?



#7 slyfox OFFLINE  

slyfox

    Advanced Member

  • Members
  • 78 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 08 April 2020 - 11:37 PM

Thank you. I figured it out.



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156694 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 09 April 2020 - 01:26 AM

What was the solution?



#9 slyfox OFFLINE  

slyfox

    Advanced Member

  • Members
  • 78 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 09 April 2020 - 02:39 PM

What was the solution?

 

Re-uploading the posted images and marking them with proper language on TheTVDB. Updating metadata in Emby. Some I simply manually added a proper poster.


Edited by slyfox, 09 April 2020 - 02:39 PM.


#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156694 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 09 April 2020 - 02:49 PM

Thanks for the feedback.







Also tagged with one or more of these keywords: metadata, thetvdv

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users