Jump to content


Photo

Rating imported from .NFO with a rating of 6.1 have 8 decimal places

nfo rating

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 invader OFFLINE  

invader

    Advanced Member

  • Members
  • 49 posts
  • Local time: 04:56 PM

Posted 27 March 2020 - 07:21 PM

This is an odd one. I'm running Windows server 4.4.0.40 and Synology Emby Server 4.3.1.0. Both have the same issue. 
 
The .nfo file was generated using Tiny Media Manager. I have deleted it and regenerated and it doesn't help.
 
If I manually edit the rating to 6.2, then refresh metadata, it displays fine; only 1 decimal place. Then I change it back to 6.1 and it goes to the 8 decimal places again. Looks to be specific to a rating of 6.1!
 
https://imgur.com/a/V4HriS4

Attached Files


Edited by invader, 27 March 2020 - 07:37 PM.


#2 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 10:56 PM
  • LocationWashington State

Posted 27 March 2020 - 07:35 PM

What browser?

 

I don't see that rating format but believe it was added.  Can you post the nfo file?



#3 invader OFFLINE  

invader

    Advanced Member

  • Members
  • 49 posts
  • Local time: 04:56 PM

Posted 27 March 2020 - 07:40 PM

I'm using Chrome. I just tried Firefox too, same issue. I've just attached the nfo. Thanks.

 

 

Attached Files


Edited by invader, 27 March 2020 - 08:18 PM.


#4 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 10:56 PM
  • LocationWashington State

Posted 27 March 2020 - 07:47 PM

I'm using Chrome. I just tried Firefox too, same issue. I've just attached the nfo. Thanks.

 

Sorry no nfo attached.



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 27 March 2020 - 08:10 PM

Can you compare using a different browser? 



#6 invader OFFLINE  

invader

    Advanced Member

  • Members
  • 49 posts
  • Local time: 04:56 PM

Posted 27 March 2020 - 08:19 PM

Sorry no nfo attached.

Woops sorry. I didn't realise it said "error" when I tried to attache the .nfo. I've zipped it and now it worked and is attached to that post.

 

Can you compare using a different browser? 

Hi Luke. I tried Chrome and Firefox. Did you want me to try another?



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 27 March 2020 - 08:20 PM

No I was just curious. We're using a browser function to format the numeric value appropriately for your locale.

#8 invader OFFLINE  

invader

    Advanced Member

  • Members
  • 49 posts
  • Local time: 04:56 PM

Posted 27 March 2020 - 08:22 PM

I see. Well I just tried the iOS Emby app and it shows the same number of decimal places too. So seems platform independent.



#9 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 10:56 PM
  • LocationWashington State

Posted 27 March 2020 - 08:31 PM

No I was just curious. We're using a browser function to format the numeric value appropriately for your locale.

It appears to this format as i can reproduce.

 

changed

<rating>6.1</rating>

to

<ratings>
	<rating default="true" max="10" name="imdb">
		<value>6.1</value>
		<votes>40796</votes>
	</rating>
</ratings>

Edited by Happy2Play, 27 March 2020 - 08:31 PM.


#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 27 March 2020 - 08:44 PM

Yea actually i was wrong, we're not using the platform function to format it, but maybe now we should.



#11 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 10:56 PM
  • LocationWashington State

Posted 27 March 2020 - 08:48 PM

Is it just the way Emby is reading these 3rd party ratings, since Emby doesn't write this newer format?


Edited by Happy2Play, 27 March 2020 - 08:48 PM.


#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 27 March 2020 - 08:52 PM

If you use the metadata editor, what does it show?



#13 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 19165 posts
  • Local time: 10:56 PM
  • LocationWashington State

Posted 27 March 2020 - 08:59 PM

If you use the metadata editor, what does it show?

 

You mean this.  Easy to reproduce using new format.

5e7ea1633e951_test.jpg


Edited by Happy2Play, 27 March 2020 - 09:00 PM.


#14 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156950 posts
  • Local time: 01:56 AM

Posted 28 March 2020 - 10:01 PM

Yup, I can reproduce. Thanks.



#15 invader OFFLINE  

invader

    Advanced Member

  • Members
  • 49 posts
  • Local time: 04:56 PM

Posted 29 March 2020 - 04:14 PM

This issue has been resolved in NFO Metadata plugin 1.0.28. Thank you.

#16 invader OFFLINE  

invader

    Advanced Member

  • Members
  • 49 posts
  • Local time: 04:56 PM

Posted 29 March 2020 - 05:10 PM

This issue has been resolved in NFO Metadata plugin 1.0.28. Thank you.

Woops. I got too excited. It isn't fixed, I refreshed metadata and it's got the 8 decimal places again. Still an issue. 







Also tagged with one or more of these keywords: nfo, rating

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users