Jump to content


Photo

No way to go home

navigation

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 goodeye OFFLINE  

goodeye

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 05:10 PM

Posted 25 February 2020 - 12:49 PM

I updated LG app to Emby Theater 1.0.24

My emby server is Synology NAS, just updated to 4.3.1.0 (but issue existed before this update).

 

There is no way to go "home". In the upper left corner, there is a "back arrow" when you're down from the home page (when you move the mouse). But this is "back", not "home".

 

Previous releases included a home option under the profile icon. That profile icon now goes to "settings", with no home option. There is a Home Screen entry, but that's home page settings, not go to home.

 

I see on the web interface (Chrome) there is a Home icon in the upper left corner. The LG app doesn't have a Home icon, only the back arrow.

 

Attached are some cam shots (my wife and I share the profile...). Let me know if you need more detail.

 

Bob

 

Attached Files



#2 lorac OFFLINE  

lorac

    Advanced Member

  • Members
  • 494 posts
  • Local time: 10:10 AM
  • LocationVancouver, Canada

Posted 25 February 2020 - 01:20 PM

Desktop ET has this issue as well.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156956 posts
  • Local time: 01:10 PM

Posted 25 February 2020 - 01:47 PM

Hi there, yes it's something we can look at improving in future updates to the app. Thanks.



#4 goodeye OFFLINE  

goodeye

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 05:10 PM

Posted 25 February 2020 - 02:07 PM

I'm leaving the other tv at 1.0.20. We use the home button all the time - you can get down in a rabbit hole, and now the only practical way out is to restart the tv. (Exit emby doesn't really exit - it just leaves and comes back where it was).



#5 lorac OFFLINE  

lorac

    Advanced Member

  • Members
  • 494 posts
  • Local time: 10:10 AM
  • LocationVancouver, Canada

Posted 25 February 2020 - 02:34 PM

Why was it removed though?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk





Also tagged with one or more of these keywords: navigation

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users