Jump to content


Photo

QNAP TS-451+ 8G ram - friend is experiencing stuttering problems

LAG STUTTERING

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 HanYolo OFFLINE  

HanYolo

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 01:27 AM

Posted 26 January 2020 - 02:57 AM

I recently put together my first NAS . Took a bit of time and effort but the server is on it and running. I can play local movies just fine but my friend in another state is experiencing stuttering every other second and is unwatchable. All settings are default. I have 1000 up and down and my friend has 300+ down. Not sure quite what is wrong as I am new to this. Maybe something to do with bitrate and transcoding? 



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152703 posts
  • Local time: 02:27 AM

Posted 26 January 2020 - 11:33 AM

Hi there, can we please look at an example? Thanks.
  • HanYolo likes this

#3 HanYolo OFFLINE  

HanYolo

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 01:27 AM

Posted 26 January 2020 - 01:16 PM

Hi Luke,

What do you mean by an example? 


Edited by HanYolo, 26 January 2020 - 03:20 PM.


#4 JaScoMa OFFLINE  

JaScoMa

    Advanced Member

  • Members
  • 230 posts
  • Local time: 02:27 AM
  • LocationNE Ohio

Posted 27 January 2020 - 11:19 AM

Hi Luke,

What do you mean by an example? 

I believe he's looking for the external IP address so they can connect and take a look.  I'd DM Luke the IP address instead of posting to a public forum.


  • HanYolo likes this

#5 seanbuff OFFLINE  

seanbuff

    Advanced Member

  • Members
  • 256 posts
  • Local time: 05:27 PM
  • LocationSydney, Australia

Posted 27 January 2020 - 08:26 PM

No, he's asking to go over an example of the issue
https://emby.media/c...port-a-problem/

 

Then post the logs here so the team can investigate.



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152703 posts
  • Local time: 02:27 AM

Posted 28 January 2020 - 02:09 PM

Yes, please attach the information requested in how to report a media playback issue. Thanks.







Also tagged with one or more of these keywords: LAG, STUTTERING

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users