Jump to content
feerlessleadr

ANSWERED Collections named "Collections1" after restore

Recommended Posts

feerlessleadr

Hi All - I just re-installed my Windows 10 OS on my media server, and after restoring my emby backup via the addon, I've noticed that in the web interface, the collections item is now called 'Collections1'. Everything seems to be working fine, with the exception of the folder name. 

 

5e246c84e16ae_collectionsweb.png

 

I'm not sure what's driving that name, but here is a screenshot of my collections folder, which is just named 'collections'

 

5e246cb80f59a_collectionsfolder.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, did you try renaming it?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
feerlessleadr

Do you mean rename the folder on my hard drive, or the section within emby? I looked in emby, but didn't see a place where I could change the name.

 

Edit: I just looked on the Android app, and I did see an option for renaming the library under Manage Emby Server->Library->options for the Colections1 library, but it doesn't seem to do anything.

 

Edit2: apparently the option doesn't work for the Android app, but it does work on the web interface. Thank you!

Edited by feerlessleadr
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...