Jump to content


Photo

Problems after installation

metadata

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mtkk OFFLINE  

mtkk

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 05:57 PM

Posted 06 January 2020 - 03:39 PM

Welcome
I am trying to replace Kodi with Emby but I have problems
I installed from the Emby repository and added write access to the user.
Emby scanned the Library but found nothing about the metadata. Even if I enter the title or imdb id by hand, nothing is found either. Similarly, when I enter the plug-in catalog. No plugins appear.

My server is DS412 +



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156918 posts
  • Local time: 12:57 PM

Posted 06 January 2020 - 03:47 PM

Hi there, please attach the information requested in how to report a problem. Thanks.



#3 mtkk OFFLINE  

mtkk

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 05:57 PM

Posted 06 January 2020 - 04:02 PM

Hey Luke

Thank you for the very quick reply.

I've been trying to solve the problem all day - before posting in the forum.

And when I did it I was inspired

The problem was my DNS on Synology.
When I changed it, everything started working

Thank you very much for help. At least I know how to report a problem next time



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156918 posts
  • Local time: 12:57 PM

Posted 06 January 2020 - 04:57 PM

Thanks for the feedback.







Also tagged with one or more of these keywords: metadata

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users