Jump to content

MB Theater Crashes with .mkv files (LAV Filters installed)


A.O
 Share

Recommended Posts

Hi all,

 

I'm currently having an issue with MB Theater when trying to play .mkv files. Whenever I try to play one it states that the MediaBrowser.UI has stopped working (See picture below). This issue is also present in Windows Media Player, but not in VLC's player. Furthermore, these files also play correctly on my computer with Windows 7 with the same settings, but not on Windows 8.1 which I have installed now. I assume this issue would also persist in MB Classic since it is present in MB Theater and WMP; however, I do not have the Media Pack for Windows 8.1 which includes WMC so I cannot check.

 

Summary of Information:
OS: Windows 8.1 Pro 64-bit 

Processor: Intel Core i7-2720QM

RAM: 6.00 GB

Graphics: NVIDIA GeForce GT555m and Intel HD Graphics 3000

All drivers are up to date.

 

Server Version: 3.0.5271.29451

LAV Filters installed from MB Theater (currently left at default values)

Tried disabling/enabling hardware acceleration

Tried re-installing Filters and MB Server/Theater

 

 

I also recently did a clean install of Windows so the only programs that really exist on my computer are system programs, internet browsers, and media browser applications.

 

Picture of Issue:

 

539e3a69bd2e5_MediaBrowserCrash.png

 

While the above picture shows on of my files I've also tested this with "test" .mkv clips too, including ones that are 720p and 1080p.

 

I've attached the most recent log file from MB Theater below.

 

Any help would be appreciated! Thank you!

MB Theater Log.txt

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...