Jump to content
Re-volt

emby server high memory usage

Recommended Posts

Re-volt

hi all, 

 

I hope I am posting this right, I have emby server running on Synology DS 218, the process mono-sgen is multiplied a lot in the running process window, sometimes the status its sleeping, yet using memory, stopping the server and restarting the whole DS218 will get the memory usage to about 30%, starting the server will increase to the 40% range, playing media will take it to the 65% range, and won't come back. only pluggin I installed was the trailer plugin, and I removed it but nothing changed. I am running the latest version of the server I assume which is 4.3.0.30-1

 

any help is highly appreciated. thank you all in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi there, can you please attach the emby server log? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

If you think there's still an issue, please give this a try:

We've not seen any complaints or mentions of memory. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
crusher11
On 7/29/2020 at 9:05 PM, Luke said:

If you think there's still an issue, please give this a try:

We've not seen any complaints or mentions of memory. Thanks.

...I have pages of posts about my server chewing up RAM, but sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...