Jump to content


Photo

Audio/Soundtrack not synced

roku sound

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kuebs OFFLINE  

kuebs

    Advanced Member

  • Members
  • 141 posts
  • Local time: 03:37 AM

Posted 06 December 2019 - 03:01 PM

Got my login issues fixed now for the most part and can play on the rokus, but i am having an issue with the sound not being synced up with the video.

 

No matter what audio setting I change, which includes sound levelling to off and PCM versus autodetect.  The sound is always behind on Roku, but the same video is synced up just find on my iphone or a browser or WMC.

 

Thoughts?


  • Beav likes this

#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146246 posts
  • Local time: 03:37 AM

Posted 06 December 2019 - 04:21 PM

Hi there, can we please look at an example? Please attach the information requested in how to report a media playback issue. thanks !



#3 kuebs OFFLINE  

kuebs

    Advanced Member

  • Members
  • 141 posts
  • Local time: 03:37 AM

Posted 06 December 2019 - 05:15 PM

Here are the two logs from the time frame, around 2pm.

The movie file was badlands and an episode of Glow.

 

 

 

 

Attached Files



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146246 posts
  • Local time: 03:37 AM

Posted 07 December 2019 - 03:16 PM

And the ffmpeg log? Was there one for that playback session? When you attach log files please make sure to attach them in their original plain text format rather than pdf. Thanks.







Also tagged with one or more of these keywords: roku, sound

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users