Jump to content

DVR only recorded 1 minute 47 seconds of a 1 hour show


trelat
 Share

Recommended Posts

I just installed Emby yesterday after having stability issues with Plex liveTV.  Setup is with a Hauppauge dual channel USB tuner connected to a Microsoft Surface.

 

Everything was working great with liveTV so setup the DVR to record some shows.  At 8pm both Chicago Med and Survivor started recording.  When I checked the status of the recordings around 10:20pm I found that Chicago Med was only a partial recording of a minute 47 seconds.  I looked at the log file and didn't see any errors, just that the recording stopped.  Not sure what other logs to look at.  From the server log the recording was started with the correct length, set it to record 1 minute additional after show end:

2019-11-20 20:00:07.507 Info LiveTV: Will record to E:\Emby\Chicago Med (2015)\Season 5\Chicago Med S05E09 I Can't Imagine the Future.ts for 60.874883375 minutes.

 

Here is where is stops, but no errors that I can see.

2019-11-20 20:01:56.690 Info LiveTV: Recording completed to file E:\Emby\Chicago Med (2015)\Season 5\Chicago Med S05E09 I Can't Imagine the Future.ts

2019-11-20 20:01:56.690 Info LiveTV: Recording completed: E:\Emby\Chicago Med (2015)\Season 5\Chicago Med S05E09 I Can't Imagine the Future.ts
2019-11-20 20:01:56.690 Info MediaSourceManager: Live stream native_d8f0e8fc2bd98bf03584443fee3c1cc0_0f257e7cb95191e9932ee3294d0bfcdf consumer count is now 0
2019-11-20 20:01:56.690 Info MediaSourceManager: Closing live stream 

 

I checked the transcode file, attached, and didn't see any errors there either.

 

Any help/guidance on what additional log files to look at?

 

Link to comment
Share on other sites

Hi Luke,

 

I thought I did, I didn't include embyserver.txt because the file has wrapped at 12:00am on 11/21 and the recording happened on 11/20.  Attaching if this is what you need.  If it's not, what is the specific filename and location that you are looking for.

 

Thanks,

 

-Tom

Link to comment
Share on other sites

Sure, I just wanted to make sure there wasn't anything wrong with my setup as this was a new install.  It has been recording shows successfully since this issue.  LiveTV has worked great vs plex where I would constantly get a "weak signal" error even though my stations all come in with a strong signal.  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...