Jump to content
Castor234

ANSWERED Problem with My Z: Drive

Recommended Posts

Castor234

Hello,

 

My Emby server has been running smoothly for about a month now and I have had no problems.  Yesterday evening, for no apparant reason, I stopped being able to stream any TV shows or Movies.  I first noticed this on the server itself when I tried to play a show while working at another computer.  The show page loaded, then when I clicked 'play' on the episode Emby loaded the playback screen with the loading wheel.  After a few seconds, I got an error stating

"No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details."

I am not sure what this means.  I have confirmed that the bitrate limit field in the settings is blank.  There was no one else streaming anything at that time.

I replicated the problem on my phone (over LAN and then WAN).  I restarted the emby server, same error.  I restarted my windows PC and applied windows updates and same error.  I have tried to use a couple of different accounts on a couple of devices and have not been able to play anything back.

 

Error logs from my last attempt attached.

 

EDIT:  I also noticed that at the same time, images stopped loading for most of my files (screen shot attached)

embyserver.txt

ffmpeg-transcode-b523cad4-290f-4730-a85a-4ced39e37ca6_1.txt

ffmpeg-transcode-c2055e20-9ad9-4a6d-9ece-ef517cb20900_1.txt

post-508336-0-57486500-1572551341_thumb.png

post-508336-0-33075400-1572551479_thumb.png

Edited by Castor234

Share this post


Link to post
Share on other sites
Castor234

After a bit more trouble shooting, I noticed that my "z:\" drive was not showing up in windows explorer.  Apparently the eSATA cable from my RAID enclosure came lose, but there were no error lights, etc. to notify me of a lost connection.  After plugging it back in everything seems to be fine.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Castor234

Thanks for the feedback !

I saw someone else with this error but no resolution. Maybe if the file can't be found the error message could be more descriptive? The verbiage used makes it seem like a network/streaming problem instead if a HW/file system issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yes it's something that can be improved. Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...