Jump to content

Reopened Emby Server Setup File - Lost Original Server


Methodical
 Share

Recommended Posts

Methodical

Good day. New user here. 

Yesterday I setup Emby through the internet browser. Loaded my libraries fixed my metadata. Today I opened the setup.exe file for emby server while trying to install The Emby Theatre. it took me to the setup page I re-put in my login information and it is like it created a new server and now i am unable to access my first server I built.Says cant connect but does show it in app.emby.media. 

Before in dashboard showed all my activity and sign in with roku box. Now shows nothing Now it is like I just made the account. How do I get back the original server. And everytime i open the localhost am I at risk for creating a new server?

 

Thanks. 

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

Why did you run the setup.exe again?  Did you by chance install Emby under a different user account?

Link to comment
Share on other sites

Methodical

It was setup.exe for the emby theater as well. As soon as opened it it went to the login on the browser. I used the same information as it was a saved form for username and password.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...