Jump to content


Photo

Reopened Emby Server Setup File - Lost Original Server

Server Setup

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Methodical OFFLINE  

Methodical

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 09:48 PM

Posted 13 October 2019 - 04:05 PM

Good day. New user here. 

Yesterday I setup Emby through the internet browser. Loaded my libraries fixed my metadata. Today I opened the setup.exe file for emby server while trying to install The Emby Theatre. it took me to the setup page I re-put in my login information and it is like it created a new server and now i am unable to access my first server I built.Says cant connect but does show it in app.emby.media. 

Before in dashboard showed all my activity and sign in with roku box. Now shows nothing Now it is like I just made the account. How do I get back the original server. And everytime i open the localhost am I at risk for creating a new server?

 

Thanks. 



#2 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16076 posts
  • Local time: 07:48 PM
  • LocationWashington State

Posted 13 October 2019 - 07:17 PM

Why did you run the setup.exe again?  Did you by chance install Emby under a different user account?



#3 Methodical OFFLINE  

Methodical

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 09:48 PM

Posted 14 October 2019 - 07:33 PM

It was setup.exe for the emby theater as well. As soon as opened it it went to the login on the browser. I used the same information as it was a saved form for username and password.



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139859 posts
  • Local time: 10:48 PM

Posted 15 October 2019 - 02:06 AM

Hi there @Methodical, how many windows users do you have on your machine? More than one?







Also tagged with one or more of these keywords: Server, Setup

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users