Jump to content


Photo

Playback Continuously Looping

livetv playback firetv

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Matthew Caley OFFLINE  

Matthew Caley

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 01:38 PM

Posted 25 September 2019 - 08:59 AM

Happens with live TV or playback of movies/shows.

 

It'll play for about 15 seconds and then skip back 15 seconds and repeat that.

 

 

Attached Files


Edited by matt@mathewkallerud.com, 25 September 2019 - 09:04 AM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140196 posts
  • Local time: 12:38 PM

Posted 25 September 2019 - 03:20 PM

Hi, does this happen in the Emby web app as well?



#3 Matthew Caley OFFLINE  

Matthew Caley

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 01:38 PM

Posted 25 September 2019 - 09:10 PM

Hi, does this happen in the Emby web app as well?

 

It doesn't happen all the time, but yes it happens everywhere. I think it might be related to CPU usage of the server, as it got better after exiting some other stuff on the server...



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140196 posts
  • Local time: 12:38 PM

Posted 03 November 2019 - 02:06 PM

@Matthew Caley

 

Unfortunately I don't see anything obvious here, but the Emby Server 4.3 release is coming very soon and will have a ffmpeg build and other transcoding related improvements. Can we please re-evaluate with that once available? Thanks !







Also tagged with one or more of these keywords: livetv, playback, firetv

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users