Jump to content

Movie thumbnails


SPARTAN_GIV

Recommended Posts

SPARTAN_GIV

Recent I run into the problem that the thumbnail does not work or get corrupted. See attachments. What I have done a few times is to install the entire (Emby) server on new ones. This with the result that everything works again in time. But I am done with that now haha. Would someone help me.

 

Greetings SPARTAN

5d0144da1ba98_Naamloos.png

Link to post
Share on other sites
SPARTAN_GIV

Hi, have you tried using the image editor to download movie posters?

How do I acces this? Then I can try this

 

But ain't it strange it whas whowing rigt in the first place?

 

Greatings

Link to post
Share on other sites

 

 

But ain't it strange it whas whowing rigt in the first place?

 

What is the folder structure of your videos?

Link to post
Share on other sites
SPARTAN_GIV

What is the folder structure of your videos?

...\Movie\"movie folder A"\File.exe

...\Movie\"movie folder B"\File.exe

...\ect\

Link to post
Share on other sites
SPARTAN_GIV

Have you explored the 3-dot menu for one of those posters?

Yes these is fixing it but why is it gone in the first place  :huh:

Link to post
Share on other sites

It's hard to say what happened in the past. Can you reproduce the problem with a new movie?

Link to post
Share on other sites
SPARTAN_GIV

It's hard to say what happened in the past. Can you reproduce the problem with a new movie?

I will update you on this currently I have encountered a bigger error. Thx for the fast help!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...