Jump to content


Photo

Nvidia Shield - Images not loading

Nvidia Shield Images

  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#21 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46056 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 03 June 2019 - 05:45 PM

I've just sent it now

 

Can you please provide the information requested so I can find it?

 

Thanks.



#22 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 257 posts
  • Local time: 07:21 PM

Posted 03 June 2019 - 05:50 PM

I've just sent another. I started the app and at 10.48 I logged in as colfin22, I opened movies and scrolled past these missing movie posters

#23 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46056 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 04 June 2019 - 11:27 AM

Thanks.  Luke, I'm seeing this at the client end:

Cause (1 of 1): class java.io.IOException: File unsuitable for memory mapping

And some research produced:

 

 

 

for the record - this can happen if you save jpgs as pngs without doing a conversion it seems like

 

Could it be our method of caching the images that is an issue?



#24 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134609 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 04 June 2019 - 11:28 AM

We don't do that but perhaps the user has with their images?

#25 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46056 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 04 June 2019 - 11:29 AM

Pog - can I please see the server log that matches up with that last app log you sent?



#26 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 257 posts
  • Local time: 07:21 PM

Posted 04 June 2019 - 02:24 PM

We don't do that but perhaps the user has with their images?

 

No, it seems to be a selection of movie posters in date added order as you can see from my screenie earlier with movies sorted in the date added order

 

Pog - can I please see the server log that matches up with that last app log you sent?

 

 

I've just sent a new log from the app on the MiBox, the corresponding server log is attached. The last action at 7.15 was to login as colfin22 and scroll down through movies stopping on each one that is missing a poster

Attached Files



#27 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46056 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 04 June 2019 - 02:32 PM

If you play one of those - does the OSD show the poster properly?



#28 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 257 posts
  • Local time: 07:21 PM

Posted 04 June 2019 - 02:36 PM

If you play one of those - does the OSD show the poster properly?


Yes, the missing poster shows in the OSD

#29 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46056 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 04 June 2019 - 02:37 PM

Okay, so that suggests there could be an issue with the cached images.

 

You could try deleting your "resized-images" folder under your image cache on the server and see what happens.



#30 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 257 posts
  • Local time: 07:21 PM

Posted 04 June 2019 - 02:45 PM

Okay, so that suggests there could be an issue with the cached images.

You could try deleting your "resized-images" folder under your image cache on the server and see what happens.


Hold on, I just figured something. When I change the movies display preferences to small or large image sizes the posters appear. It's only auto or medium that they don't work. Do you still want me to clear the resized-images folder?

#31 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46056 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 04 June 2019 - 04:06 PM

Hold on, I just figured something. When I change the movies display preferences to small or large image sizes the posters appear. It's only auto or medium that they don't work. Do you still want me to clear the resized-images folder?

 

Yup, as that situation just further advances the argument that you have some bad images in  your cache somehow.



#32 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 257 posts
  • Local time: 07:21 PM

Posted 04 June 2019 - 04:18 PM

Yup, as that situation just further advances the argument that you have some bad images in your cache somehow.


Delete the folder or just the contents of the folder?

#33 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46056 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 04 June 2019 - 04:43 PM

Delete the folder or just the contents of the folder?

 

Doesn't matter.

 

Thanks.



#34 Pog22 OFFLINE  

Pog22

    Advanced Member

  • Members
  • 257 posts
  • Local time: 07:21 PM

Posted 05 June 2019 - 03:29 PM

Okay, so that suggests there could be an issue with the cached images.

 

You could try deleting your "resized-images" folder under your image cache on the server and see what happens.

 

Ok, this did not work, I deleted the directory but the issue was still there with the recreated resized images. As it was only about 20 movies or so i manually edited the images for each movie and downloaded the exact same poster image from TheMovieDb to overwrite the ones I had which now resize fine.

 

It's very strange that all these movies with this issue were added to the library in order from 20th to 25th of May had this issue



#35 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46056 posts
  • Local time: 02:21 PM

Posted 05 June 2019 - 03:55 PM

It's very strange that all these movies with this issue were added to the library in order from 20th to 25th of May had this issue

 

Interesting.  Perhaps there was some condition during that time that caused them to be slightly corrupted. 

 

Thanks for getting back to us.







Also tagged with one or more of these keywords: Nvidia Shield, Images

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users