Jump to content


Photo
Fixed

Playback looping on its own

kodi playback loop

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Saviq OFFLINE  

Saviq

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 05:15 AM

Posted 04 March 2019 - 03:12 PM

Hey,

 

Since the intermediate "emby-loading.mp4" switch all my video playback seems to be looping without me asking for it. The same item will play over and over again. "Play next" is disabled, if I go to the play queue it shows repeat being disabled, it seems the plugin is just looping the playback around.

 

Please find attached a plugin debug log.

 

Software versions:

2019-03-04 18:37:34.994 T:4090716960  NOTICE: Starting Kodi (18.1 Git:18.1-Leia). Platform: Linux ARM 32-bit
2019-03-04 18:37:34.994 T:4090716960  NOTICE: Using Release Kodi x32 build
2019-03-04 18:37:34.994 T:4090716960  NOTICE: Kodi compiled 2019-02-27 by GCC 8.2.0 for Linux ARM 32-bit version 3.14.29 (200221)
2019-03-04 18:37:34.994 T:4090716960  NOTICE: Running on CoreELEC (official): 9.0.1, kernel: Linux ARM 64-bit version 3.14.29 aarch64
2019-03-04 18:37:34.994 T:4090716960  NOTICE: FFmpeg version/source: 4.0.3-Kodi
…
2019-03-04 19:54:19.907 T:3810521968  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Version: 4.0.11b

Thank you!

Attached Files



#2 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13005 posts
  • Local time: 11:15 PM

Posted 04 March 2019 - 03:33 PM

I am aware of this issue, someone else has reported it too but then he said the issue went away by itself. This is only CE. I'm trying to understand why this is happening.

 

Are you using Embuary? I would like to troubleshoot this if you are up for it.



#3 Saviq OFFLINE  

Saviq

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 05:15 AM

Posted 04 March 2019 - 03:41 PM

@Angelblue05 sure, I can help. Default Estuary here, switching between multiple profiles.

What can I do to help?

#4 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13005 posts
  • Local time: 11:15 PM

Posted 04 March 2019 - 03:50 PM

Use this build, provide an updated Kodi log. Thank you.

 

 

Attached Files



#5 Saviq OFFLINE  

Saviq

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 05:15 AM

Posted 05 March 2019 - 05:25 AM

With this version I can't reproduce it any more...

 

I did reproduce it again after all. Please find the attached updated log. One potentially relevant thing: I do have the "Next Up" extension, but it should only matter if I choose anything in the popup I thought. And it certainly should not loop back to the same item?


Edited by Saviq, 05 March 2019 - 06:07 AM.


#6 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13005 posts
  • Local time: 11:15 PM

Posted 05 March 2019 - 12:38 PM

@Saviq

 

You didn't attach the updated log.



#7 Saviq OFFLINE  

Saviq

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 05:15 AM

Posted 05 March 2019 - 01:47 PM

Oh man this trips me every time. There should be a warning when you choose a file but don't click "Attach this file"... Or it should actually attach it on reply ;P

Attached Files


  • Angelblue05 likes this

#8 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13005 posts
  • Local time: 11:15 PM

Posted 05 March 2019 - 02:13 PM

You cut out my additional logging. Can you provide the complete log or at least that includes logging for the first play you started? You can PM the log if you prefer.

 

This is a playlist issue when setting up playback in the first place.


Edited by Angelblue05, 05 March 2019 - 02:14 PM.


#9 OOmatrixOO OFFLINE  

OOmatrixOO

    Member

  • Members
  • 23 posts
  • Local time: 06:15 AM

Posted 16 March 2019 - 06:09 PM

Hi.
Any news about this? I have the same issue.

#10 Saviq OFFLINE  

Saviq

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 05:15 AM

Posted 16 March 2019 - 06:12 PM

Hey @OOmatrixOO, I've been working it with @Angelblue05, she's closing in on the issue :)


  • Angelblue05 likes this

#11 OOmatrixOO OFFLINE  

OOmatrixOO

    Member

  • Members
  • 23 posts
  • Local time: 06:15 AM

Posted 16 March 2019 - 06:54 PM

Thanks I will wait for it. 😀 Is it only on CoreELEC?
  • Angelblue05 likes this

#12 Saviq OFFLINE  

Saviq

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 05:15 AM

Posted 16 March 2019 - 07:01 PM

Apparently yes.


  • Angelblue05 likes this

#13 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13005 posts
  • Local time: 11:15 PM

Posted 19 March 2019 - 11:07 PM

This is fixed with 4.0.13a







Also tagged with one or more of these keywords: Fixed, kodi, playback, loop

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users