Jump to content


Photo
Fixed

Emby for Kodi not auto updating libraries after server update 4.0.0.0



  • This topic is locked This topic is locked
84 replies to this topic

#81 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 12:30 PM

Posted 16 January 2019 - 10:03 PM

YES!

 

I removed my above post as the email notification took me here and topic was not what I thought it was due to my post to peep above.

 

I prefer Kodi+Emby TBH but have the same issues as others with Library not updating or remembering Next Up to play after a restart of Kodi and the Kodi 18 RC 5 and RC 5.2 builds not liking Emby and sticking at migration which may be the Skin.

 

Emby android TV app has same issue ok Next Up so serber is my issue.

 

I would also like the Server and Android TV app to not list new shows added to be in next Up as I have not started to watch them and may not for a very long time, Emby Kodi does not do this so that is fine.


Edited by jh30uk, 16 January 2019 - 10:12 PM.


#82 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13523 posts
  • Local time: 06:30 AM

Posted 16 January 2019 - 10:11 PM

It's not something I've experienced, I'm also on RC5.2. What if you disable Emby, stop Kodi, start Kodi. Does it allow the migration to complete?


Edited by Angelblue05, 16 January 2019 - 10:11 PM.


#83 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 12:30 PM

Posted 16 January 2019 - 10:13 PM

Nope it will never migrate or even show MSG again, I have to kill the Kodi as it cannot exit.

 

I had to redo RC4 and will again later tonight.



#84 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13523 posts
  • Local time: 06:30 AM

Posted 16 January 2019 - 10:21 PM

So then it's not an issue with Emby for Kodi? If the add-on is disabled and it still happens? Have you tried to delete MyVideos116.db while also having Emby for Kodi disabled and then starting Kodi?


Edited by Angelblue05, 16 January 2019 - 10:22 PM.


#85 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 12:30 PM

Posted 16 January 2019 - 11:07 PM

Yes I tried deleting .db's and other results on Google, I am using only Emby on Kodi no other plug-ins other than what Emby installs and as you know Emby becomes the Skin for Kodi so I cannot run Kodi to disable anything.

 

EDIT : Just redid RC4 renamed my Config and all working then reverted Skin to Kodi default and disabled all Emby Plug-ins that it would let me then upgraded to RC 5.2 and stuck again.


Edited by jh30uk, 16 January 2019 - 11:39 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: Fixed

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users