Jump to content


Photo

Guide Not working - I'm sure I have the XML setup properly

guide xml not working

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Xmacvicar OFFLINE  

Xmacvicar

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

Posted 31 December 2018 - 11:09 AM

Hey all!
 

I am new to EMBY (from Plex) and have been using it for the past few days totally fine! I have an IPTV M3U setup which is my main tv source now, and I tied in their XML to get all the channel data. It worked great for a few days and now the guide is completely empty. I spoke to a friend who told me I had to fetch/get the new data. I went to their site and downloaded the XML file to my computer and pointed Emby to this xml file on my machine. I refreshed the Guide Data and just nothing appears! I have the full channel list, but no actual show information in the timeline guide.

 

I thought that if I tied in the XML feed url in emby, it would just always pull in the recent show information if I 'refreshed guide data'. But it no longer works? Can anyone help? Sorry this is coming from a general noob and I need any help I can get!



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 152585 posts
  • Local time: 01:08 PM

Posted 31 December 2018 - 01:37 PM

 

 

I thought that if I tied in the XML feed url in emby, it would just always pull in the recent show information if I 'refreshed guide data'.

 

Yes it will. Can you try that instead? thanks.







Also tagged with one or more of these keywords: guide, xml, not working

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users