Jump to content


Photo

Samsung App Playback Issue Ue55ku6000

Samsung Playback Spinning Circle Official App Ue55 Ue55ku6000

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Iles7 OFFLINE  

Iles7

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 19 December 2018 - 03:53 AM

I have the offcial emby app on my Samsung TV, it was all working fine but now when I open the app and select a video I just get the loading circle spinning indefinitely.

However if I open the same video on my Samsung S9 app or on my Xbox it plays fine.

I logged out of the app on my TV and back in which didn't resolve the issue. I then tried uninstalling the emby app and reinstalling it on the TV but still no joy.

Any ideas?

Attached Files



#2 FrostByte OFFLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4352 posts
  • Local time: 08:39 AM
  • LocationThe UP

Posted 19 December 2018 - 07:28 AM

It's a known issue with the latest app for 2016 models which causes the details page to not fully load.  You can try to click  the play button to see if it still plays, that works for some.

 

You can wait for the update to go through Samsung review, or Luke has added code to the latest beta server to prevent the circle of death.  We might be close to getting a new stable server also if you prefer not to load beta.


Edited by FrostByte, 19 December 2018 - 07:29 AM.


#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139955 posts
  • Local time: 08:39 AM

Posted 19 December 2018 - 12:25 PM

Hi, yes, apologies for this issue and we have an update in review with Samsung to resolve it.

The beta server has a workaround that will also resolve it. Thanks.
  • jerry.hitman@gmail.com likes this

#4 Iles7 OFFLINE  

Iles7

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 19 December 2018 - 07:02 PM

Thanks guys! Pressing play when the circle of death is still spinning does the trick. If it annoys me too much I'll try the beta
  • FrostByte likes this

#5 jerry.hitman@gmail.com OFFLINE  

jerry.hitman@gmail.com

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 01:39 PM

Posted 01 January 2019 - 05:16 PM

Same issue on my Samsung TV. Have updated to Beta and restarted the server. All works as usual. Thank you for asking this question here lles7.



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139955 posts
  • Local time: 08:39 AM

Posted 01 January 2019 - 06:02 PM

Thanks for the feedback.







Also tagged with one or more of these keywords: Samsung, Playback, Spinning, Circle, Official, App, Ue55, Ue55ku6000

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users