Jump to content


Photo

Unidentified TV Episodes

TV Server

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 gillmacca OFFLINE  

gillmacca

    Advanced Member

  • Members
  • 327 posts
  • Local time: 07:28 PM
  • LocationSwindon, UK

Posted 22 April 2014 - 05:38 AM

I am having an issue with 2 episodes of stargate-sg1 not being identified by MB. As you can see from the screenshot https://www.dropbox....22 10.35.17.png the episode is in the correct folder and in the correct format, but in the background you can see MBS has a red cross against the title, and is missing the path to the file in the right hand side of the screen


Edited by gillmacca, 22 April 2014 - 05:38 AM.


#2 Tolerant OFFLINE  

Tolerant

    Advanced Member

  • Members
  • 362 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 22 April 2014 - 11:05 AM

You have the tenth episode using a different naming convention. 4x10 instead of S04E10.



#3 gillmacca OFFLINE  

gillmacca

    Advanced Member

  • Members
  • 327 posts
  • Local time: 07:28 PM
  • LocationSwindon, UK

Posted 22 April 2014 - 04:03 PM

That shouldn't make any difference, should it? It's a recognised naming format



#4 Tolerant OFFLINE  

Tolerant

    Advanced Member

  • Members
  • 362 posts
  • Local time: 02:28 PM

Posted 22 April 2014 - 04:20 PM

That shouldn't make any difference, should it? It's a recognised naming format

 

Just pointing out the difference I noticed, besides that there is no .MTA file for that video file, but no idea what a .MTA file even is. 

 

Btw, your signature has some post tags showing on the sides that don't seem to be necessary ;)



#5 gillmacca OFFLINE  

gillmacca

    Advanced Member

  • Members
  • 327 posts
  • Local time: 07:28 PM
  • LocationSwindon, UK

Posted 23 April 2014 - 02:33 AM

MTA file is for my samsung TV, i think



#6 WWWestern OFFLINE  

WWWestern

    Advanced Member

  • Members
  • 595 posts
  • Local time: 11:28 PM
  • LocationAtyrau, KZ

Posted 23 April 2014 - 03:20 AM

Try rename 10 ep. to standard s04e10 format it may initiate rebuilding of metadata for this item. Was this episode missing in the past? Appears ep 10 added recently.



#7 gillmacca OFFLINE  

gillmacca

    Advanced Member

  • Members
  • 327 posts
  • Local time: 07:28 PM
  • LocationSwindon, UK

Posted 23 April 2014 - 02:40 PM

I had it initially, but using the organize tv feature, it wouldn't move the file (couldn't determine the path, even the the rest of the episodes moved fine).

I'll try changing the format, but have a feeling that won't help







Also tagged with one or more of these keywords: TV, Server

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users