Jump to content


Photo

Tizen app is not showing season episodes


  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#81 shadetree OFFLINE  

shadetree

    Advanced Member

  • Members
  • 72 posts
  • Local time: 05:00 AM
  • LocationBush

Posted 06 January 2019 - 10:13 AM

Please attach the information requested in how to report a media playback issue:
https://emby.media/c...port-a-problem/
Thanks.

OK, Server updated to 3.6.0.84 beta, so we will need to test playback for issues firstly.

Thank You.



#82 kmed27 OFFLINE  

kmed27

    Advanced Member

  • Members
  • 46 posts
  • Local time: 11:00 AM

Posted 12 January 2019 - 09:17 AM

@Luke, you said that the 1.0.53 was for the 2016+ models

but I noticed that there is a 1.0.53 update for my 2015 J model.

 

Is this ok?

 

The 1.0.52 (that you fixed) is working well and I am just worried if the wrong version has gone on.



#83 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131427 posts
  • Local time: 06:00 AM

Posted 12 January 2019 - 12:52 PM

Yes it is.

#84 VicMoore OFFLINE  

VicMoore

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 06:00 AM

Posted 29 January 2019 - 10:57 PM

I have a Samsung UN55NU7100  Samsung TV and I have loaded the Emby app version 1.0.45, which is the latest Emby app available in the Samsung app store.   I am missing episodes for each season of each TV show. How do I get the 1.0.53 version of this app, which fixes this problem?  This version does not show up for my TV.

 

Vic 



#85 FrostByte OFFLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4035 posts
  • Local time: 06:00 AM
  • LocationThe UP

Posted 29 January 2019 - 11:31 PM

I have a Samsung UN55NU7100  Samsung TV and I have loaded the Emby app version 1.0.45, which is the latest Emby app available in the Samsung app store.   I am missing episodes for each season of each TV show. How do I get the 1.0.53 version of this app, which fixes this problem?  This version does not show up for my TV.

 

Vic 

 

You have the latest released for your TV at this time.  As soon as Samsung is done testing and releases the update it will be available in the store.  What version of server are you running?  I thought 4.0 had a work around for this until Samsung approves the update.



#86 VicMoore OFFLINE  

VicMoore

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 06:00 AM

Posted 30 January 2019 - 08:00 AM

I am running 4.0.1.0   I have never run one of the beta versions.  Maby I should try?  :-)

 

I appreciate the info. It was very kind of you to respond so quickly.  I will wait for the update.

 

 

Vic



#87 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131427 posts
  • Local time: 06:00 AM

Posted 30 January 2019 - 10:51 PM

Yea i've tried to fix this with workarounds in the server. Unfortunately it's going to require an app update. Thanks.


  • FrostByte likes this

#88 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 131427 posts
  • Local time: 06:00 AM

Posted 30 June 2019 - 01:39 PM

By the way this has been resolved ever since 1.0.61 was released.

 

Also, for those interested, Install from USB:

https://emby.media/c...stall-from-usb/






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users