Jump to content
wizardbuilder2017

Emby server is very slow 3.4.1.0

Recommended Posts

wizardbuilder2017

Hello,

 

i'm a proud user of emby, but the latest days the web UI rendering is very, very slow.  It's taking 30-45 seconds to load the page when I click the Home icon for example.  Clicking Movies, which takes me to the all movies view, is around 15 seconds to render the single page of movie posters.  I have removed all plugins with no improvement.

i hope someone can help me. 

 

i have uploaded the embyserver.txt 

i hope i have provided all needed information.

 

Thank you

embyserver.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, 3.5.2 will perform a little bit faster.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wizardbuilder2017

Thank you for your reply, 

Can u please look in the log file to see if u can find something?
(normaly it didn took even a second to load a movie, and now it takes more then 30 sec.....)

im not techical to update the emby. and our developer locked the update. so i hope there are other options for me to fix it.

 

thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Why is your update locked? You could try removing these plugins:

2018-09-06 15:30:07.733 Info App: Loading Emby.Kodi.SyncQueue, Version=2.0.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null from /config/plugins/Emby.Kodi.SyncQueue.dll
2018-09-06 15:30:07.733 Info App: Loading playback_reporting, Version=1.0.15.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null from /config/plugins/playback_reporting.dll

Please let us know if this helps. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...