Jump to content


Photo

Album play button plays first song

android mobile

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tinskip OFFLINE  

tinskip

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Local time: 12:31 AM

Posted 03 September 2018 - 09:15 PM

I didn't see this reported anywhere, so here it goes:

 

When I click on an album, and then on the (big) play button/triangle, only the first song plays.  To play the whole album, I have to play the first song instead.  Seems kinda backwards to me.

 



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146597 posts
  • Local time: 02:31 AM

Posted 03 September 2018 - 10:03 PM

Hi, can you discuss an example? This seems to be working just fine for me in my testing and the entire album plays. Thanks !



#3 tinskip OFFLINE  

tinskip

    Member

  • Members
  • 13 posts
  • Local time: 12:31 AM

Posted 12 September 2018 - 01:53 PM

I am running on Android Pie, but I don't see how that could make a difference.  I list Album Artists, then click on an artist, then an album, I connect to a Chromecast receiver, and then on the Play triangle that's on top of the album artwork, and put the phone down.  Only the first song plays.  I just reproduced it right now as I typed this just to make sure I'm not wasting your time.


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146597 posts
  • Local time: 02:31 AM

Posted 12 September 2018 - 03:06 PM

Have you tried the latest release of the app?







Also tagged with one or more of these keywords: android, mobile

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users