Jump to content
mchahn

server crashing and I can't find the logs

Recommended Posts

mchahn

I'm running the emby server on my ubuntu 16.04 server.  It has worked well a long time.  I just did a "service emby-server restart" and I got a crash that looks like this ...

$ service emby-server status

● emby-server.service - Emby Server is a personal media server with apps on just about every device.
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/emby-server.service; enabled; vendor preset: enabled)
   Active: failed (Result: core-dump) since Mon 2018-05-14 19:44:42 PDT; 44s ago
  Process: 5232 ExecStart=/opt/emby-server/bin/emby-server (code=dumped, signal=ABRT)
 Main PID: 5232 (code=dumped, signal=ABRT)

May 14 19:44:41 server emby-server[5232]:         
May 14 19:44:41 server emby-server[5232]: Unhandled Exception: System.IO.IOException: The system cannot open the device or fi
May 14 19:44:41 server emby-server[5232]:    at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
May 14 19:44:41 server emby-server[5232]:    at System.Threading.Mutex.MutexTryCodeHelper.MutexTryCode(Object userData)
May 14 19:44:41 server emby-server[5232]:    at System.Runtime.CompilerServices.RuntimeHelpers.ExecuteCodeWithGuaranteedClean
May 14 19:44:41 server emby-server[5232]:    at System.Threading.Mutex.CreateMutexWithGuaranteedCleanup(Boolean initiallyOwne
May 14 19:44:41 server emby-server[5232]:    at EmbyServer.Program.Main(String[] args)
May 14 19:44:42 server systemd[1]: emby-server.service: Main process exited, code=dumped, status=6/ABRT
May 14 19:44:42 server systemd[1]: emby-server.service: Unit entered failed state.
May 14 19:44:42 server systemd[1]: emby-server.service: Failed with result 'core-dump'.

I restarted my ubuntu server and the problem remained. I upgraded the emby-server using dpkg (3.3.1.0 -> 3.4.1.0).  The problem still remains. 

 

I tried unsuccessfully to find my logs.  I have no directory "/var/lib/emby-server".  The report-a-problem guide doesn't help.  

 

What should I try next?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mchahn

Thanks.  The beta version didn't fix it but I'm happy now using "nohup /opt/emby-server/bin/emby-server &"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...