Jump to content

Backup plugin fails with error


mklatsky
 Share

Recommended Posts

mklatsky

I am currently an Emby Premiere member, and have installed the Backup plugin. Unfortunately, backups currently fail with the following error:

 

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

 

Full errors available in this pastebin:

 

https://pastebin.com/T8uLdNPm

 

 

The expected outcome of a scheduled task with this plugin should be a valid backup.

 

I am currently running Emby server on Raspberry Pi 3, 1Gb RAM, 16Gb local storage, 4 cores. OS is Raspbian GNU/Linux 9.3 (stretch).

 

Thank you!

 

Michael

Link to comment
Share on other sites

Hi, that's strange, I haven't seen that before, but we're about to have a new release so I would suggest trying again once that is available. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

mklatsky

Quick update (and sheepish grin). As it turns out- I never configured the plugin- so it was failing because it didn't know where to place the backups. 

 

I just assumed that when I installed the plugin there was a default built in. 

 

I should know better than to make assumptions like this  :)

 

Cheers!

 

MK

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...