Jump to content


Photo

Backup plugin fails with error

backup

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 mklatsky OFFLINE  

mklatsky

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 02:28 AM

Posted 30 April 2018 - 01:11 PM

I am currently an Emby Premiere member, and have installed the Backup plugin. Unfortunately, backups currently fail with the following error:

 

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

 

Full errors available in this pastebin:

 

https://pastebin.com/T8uLdNPm

 

 

The expected outcome of a scheduled task with this plugin should be a valid backup.

 

I am currently running Emby server on Raspberry Pi 3, 1Gb RAM, 16Gb local storage, 4 cores. OS is Raspbian GNU/Linux 9.3 (stretch).

 

Thank you!

 

Michael



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146597 posts
  • Local time: 02:28 AM

Posted 30 April 2018 - 01:36 PM

Hi, that's strange, I haven't seen that before, but we're about to have a new release so I would suggest trying again once that is available. Thanks.



#3 mklatsky OFFLINE  

mklatsky

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 02:28 AM

Posted 30 April 2018 - 05:44 PM

Sounds good- I can wait :)

 

Thanks for the quick response!



#4 mklatsky OFFLINE  

mklatsky

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 02:28 AM

Posted 01 May 2018 - 11:10 AM

Quick update (and sheepish grin). As it turns out- I never configured the plugin- so it was failing because it didn't know where to place the backups. 

 

I just assumed that when I installed the plugin there was a default built in. 

 

I should know better than to make assumptions like this  :)

 

Cheers!

 

MK



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146597 posts
  • Local time: 02:28 AM

Posted 01 May 2018 - 11:11 AM

Thanks for the feedback.







Also tagged with one or more of these keywords: backup

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users