Jump to content


Photo

LG Webos. Unable to play HEVC file

dlna lg webos hevc

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 brath23 OFFLINE  

brath23

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 08:16 AM

Posted 26 March 2018 - 04:24 AM

Hi,

After playing with the DLNA profile I was able to direct play HEVC in my LG WebOS 3.0

But there is a file I'm not able to play. I checked the logs but there is nothing clear for me.

2018-03-26 09:59:38.713 Info HttpServer: HTTP POST http://192.168.1.44:8096/dlna/19a5fb91f97f40ad8a7e84a07939cc5e/contentdirectory/control. UserAgent: Linux/3.10.23-74.deua.5 UPnP/1.0 LGE WebOS TV LGE_DLNA_SDK/1.6.0/05.30.01 DLNADOC/1.50
2018-03-26 09:59:38.749 Error HttpClient: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<s:Envelope s:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><s:Body><s:Fault><faultcode>s:Client</faultcode><faultstring>UPnPError</faultstring><detail><UPnPError xmlns="urn:schemas-upnp-org:control-1-0"><errorCode>501</errorCode><errorDescription>Action Failed</errorDescription></UPnPError></detail></s:Fault></s:Body></s:Envelope>

And this is the Info of the file:

 

5ab8ae2a44944_BladeRunner2049mediaInfo.p

 

 

I can play other files with same Video codec, Audio codec and subs


Attached Files


Edited by brath23, 26 March 2018 - 04:35 AM.


#2 brath23 OFFLINE  

brath23

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 08:16 AM

Posted 26 March 2018 - 08:05 AM

So I tested the file from USB drive and it seems my TV can't play that file. The only difference I found with other HEVC files was that the bitrate was above 5000 kbps.

I'm not sure that this is the issue but I could not find any bitrate limitation in my TV specs. :blink:



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146596 posts
  • Local time: 02:16 AM

Posted 26 March 2018 - 09:58 AM

It probably can't play the main 10 profile.

#4 brath23 OFFLINE  

brath23

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 08:16 AM

Posted 26 March 2018 - 11:33 AM

It probably can't play the main 10 profile.

Thanks' for your answer but I don't think that's the issue. I have many other files with profile Main 10 which are working fine.



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146596 posts
  • Local time: 02:16 AM

Posted 26 March 2018 - 11:34 AM

It could also be the subtitle format.



#6 brath23 OFFLINE  

brath23

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 08:16 AM

Posted 26 March 2018 - 11:44 AM

It could also be the subtitle format.

I have other files with DVDSUB or SUBRIP subs so it has to be something else



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146596 posts
  • Local time: 02:16 AM

Posted 26 March 2018 - 11:45 AM

Yea i"m not quite sure, sorry.







Also tagged with one or more of these keywords: dlna, lg, webos, hevc

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users