Jump to content

2.9.7 - Subtitle issues srt (strm library)


Senna
 Share

Go to solution Solved by Senna,

Recommended Posts

Senna

With server 3.3.1.5, when an embedded subtitle is selected before play, strm content (with embedded + external subs) is direct playing and shows embedded subs OK.

 

When subtitle is switched during play to a srt, the movie reverts to direct streaming and ffmpeg kicks in, but fails to show the srt subtitles. Comparing with local movie content that is direct playing, switching to srt never changes to direct streaming.

 

Also when an external srt subtitle is selected before play, Emby theater never shows the srt and plays the default embedded subtitle track instead.

 

Webapp plays srt fine with strm when selected before play, in case you would ask ;)

Link to comment
Share on other sites

Senna

Well, in this topic you said you don't have any issue's, so I conclude you have your own sources to test this reproducible issue with server 3.3.1.5 and Emby Theater 2.9.7 ;)

 

Edit: Or check your PM I have sent you on 24 January 2018 - 11:35 AM, that strm in PM is still online.

Edited by Senna
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Solution
Senna

Also when an external srt subtitle is selected before play, Emby theater never shows the srt and plays the default embedded subtitle track instead.

Fixed in Emby Theater 3.0.0 and/or beta server 3.3.1.11, so thank you @@Luke, all is working perfect now, concerning embedded and external subs with strm content :)

Edited by Senna
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...