Jump to content


Photo

Emby server on my ReadyNAS keeps toggling off randomly

ReadyNAS

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Garpttsr OFFLINE  

Garpttsr

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 21 February 2018 - 03:36 PM

I installed the Emby server, got the lifetime license, and still the app will constantly switch itself off. I rebooted the NAS and even uninstalled and reinstalled the server app. While it works great when it is on and connected, it will just switch off whenever it feels like it.

(When I say "switch off"I mean it toggles the on/off on the ReadyNAS424 and becomes unavailable.)



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157196 posts
  • Local time: 11:03 AM

Posted 21 February 2018 - 04:02 PM

Hi, we're sorry to hear about this. Can you please attach the emby server log? You can learn how to do that here:

https://emby.media/c...view=getnewpost


Thanks.

#3 Garpttsr OFFLINE  

Garpttsr

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 22 February 2018 - 01:20 AM

Here is the latest log. Any help would be appreciated

Attached Files



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157196 posts
  • Local time: 11:03 AM

Posted 23 February 2018 - 11:38 PM

hi there @Garpttsr, can you please try the latest release from our website and let me know if this is still an issue:

https://emby.media/download

 

Thanks !



#5 Garpttsr OFFLINE  

Garpttsr

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 25 February 2018 - 01:12 AM

hi, I installed it and about an hour later I tried to watch a movie and the server was off again.

any other ideas that I can check or try? I did check the dashboard and it did show the new version of the server. when I installed the new version it toggled on immediately. this gave me a great deal of hope.  Unfortunately it did not stay on.

this is making a mess of it trying to download the subtitles and scan the library. 



#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157196 posts
  • Local time: 11:03 AM

Posted 25 February 2018 - 02:13 AM

hi, I installed it and about an hour later I tried to watch a movie and the server was off again.

any other ideas that I can check or try? I did check the dashboard and it did show the new version of the server. when I installed the new version it toggled on immediately. this gave me a great deal of hope.  Unfortunately it did not stay on.

this is making a mess of it trying to download the subtitles and scan the library. 

 

Can you provide a new server log with the new version? Thanks.



#7 Garpttsr OFFLINE  

Garpttsr

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 25 February 2018 - 04:24 PM

Here is the updated log.  I looked and saw a lot of application errors. Any thoughts?

Attached Files



#8 Garpttsr OFFLINE  

Garpttsr

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 02 March 2018 - 01:07 AM

it seems to be staying on now. Thanks for the help.



#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 157196 posts
  • Local time: 11:03 AM

Posted 02 March 2018 - 02:19 PM

Thanks for the feedback.







Also tagged with one or more of these keywords: ReadyNAS

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users