Jump to content

Can't get live TV


Alexh1

Recommended Posts

Hi,

 

Server on separate machine from app. Everything works on app except live TV.

I see the guide.

 

NextPVR works, I have 5 tuners, 4 Hauppauge 7164 and 1 Hauppauge 885.

 

The Emby app says no valid stream, the 885 is first in the server LiveTV list. It shows status watching.

All tuners show "undefined", the available under the name.

NextPVR status OK.

 

Is the 885 not compatible? I tried disabling it in NextPvr but it still shows up in Emby.

 

I'm also getting a windows message "Intranet disabled by default".

 

Thanks

Edited by Alexh1
Link to post
Share on other sites

No, Theater on Windows 7.

 

I could install the Theater app on my server machine as a test.

 

Also, I was running Media Portal- I uninstalled it from server but forgot to uninstall from app machine.

Will do this first thing tomorrow.

Edited by Alexh1
Link to post
Share on other sites

Are these settings important for emby?

Did not reallysee instructions on this.

 

5a6c082830004_codecs.jpg

 

Think I saw somewhere those settings only matter for watching through the NextPVR app, so don't matter for Emby.

Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I did not download the test version nevertheless live TV is working now. Was there an update?

 

However, I have no guide data (SD). I tried everything, refreshing the SD setup, multiple guide refresh, restart server. Guide was working on initial install although it seemed like many channels were missing (that are known to work with SD). Recall that I'm running server and win app on separate machines.

 

It shows ver 3.2.70.0

 

Thanks

Edited by Alexh1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...