Jump to content

Subtitles not shown


Depechie
 Share

Go to solution Solved by Depechie,

Recommended Posts

Depechie

Hey,

 

Running non 4K version of Emby app with Emby server version 3.2.60.0 running on my Thecus NAS.

When I play movies on the Apple TV I'm not getting any subtitles shown, regardless on what setting I put it ( default, smart, ... or manual to the one it finds like ENG ).

 

When playing the same content with Windows Media Center Emby app, I do get subtitles.

Also when running inside a browser straight from the server url, I see the subtitles.

 

So what am I doing wrong with the Apple TV app?

 

Thanks

Glenn

Link to comment
Share on other sites

Depechie

5a6d94f094a0d_IMG_3260.jpg

 

5a6d94fd64b5e_IMG_3261.jpg

 

5a6d950d4d961_IMG_3262.jpg

 

So these are the current settings and when the movie is running it does detect there is cc available. But selecting during play or before play from the menu will not add it on screen :(

 

And like I said, same movie in browser from Emby server does show subtitles.

Link to comment
Share on other sites

  • Solution
Depechie

Ok found it!!

You first need to enable the Closed Captions option in the Apple > Settings > General > Accessibility

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...