Jump to content
jscoys

Short jumps backward issue

Recommended Posts

Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jscoys

Thanks for the feedback.

For playback picture position issues on IPhone X depending of different movie resolution/type I guess you prefer me to open an other ticket?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It's already reported. Thanks.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Diedrich

I came here to report this problem but it seems to be a festering issue. I made a video to demonstrate what's happening.

 

Emby Server: 3.3.1.0

iPad app: 1.4.9 / iOS v11.2.6

Ryzen 5 1600, nVidia GTX 1500Ti, hardware transcoding not enabled

 

Video was showing as Direct Play from the dashboard in both scenarios. Here is what I'm seeing:

 

https://youtu.be/z9iwTZjGmfs

Edited by Diedrich

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It will be resolved as soon as iOS 11.3 is released.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jscoys

It will be resolved as soon as iOS 11.3 is released.

Hum sorry Luke but the issue initially described in this post is not this buffering at all. The initial issue was that several times during the playback it jump 2-3 seconds backward, several times.

 

So I can’t confirm it will be solved with the 11.3.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
jscoys

Hello everyone. We had big issues in playback and Luke listened to us: he put a brand new video player in the iOS app! For whom who has access to the beta, you can test it.

 

I was explaining to Luke that I still have some issues with the playback that are a little big similar to what we had with the Embedded video player: the issues happened randomly, the FPS is dropping for several seconds... could you please help us test the app and confirm the issue on your side? Please come here and be part of the discussion: https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=77624&share_tid=57242&url=https://emby.media/community/index.php?/topic/57242-1%2E5%2E0---new-video-player&share_type=t

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spotta

I'd love to, I requested access to the beta 4 days ago, does it normally take a while to get it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jscoys

I'd love to, I requested access to the beta 4 days ago, does it normally take a while to get it?

@Luke: did you receive his request?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

He's added now, thanks.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spotta

received it now, many thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Emby for iOS 1.5 has been released with the new video player, wake on lan, and more. Enjoy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jscoys

Emby for iOS 1.5 has been released with the new video player, wake on lan, and more. Enjoy.

App Store or still beta?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
jscoys

Ok just saw it’s on Apple Store

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
oneduality

This started happening to me in the last week or two.. it's NEVER happened before.. It doesn't matter what I use.. iphone, roku ( both beta and stable versions ) .. web .. it seemed to start after some recent updates that came through for emby server.. which has been rebooted.. 

The server is..

Windows 10 enterprise
4ghz AMD FX processor with 8 cores
32 gb of ram
7 terabytes of storage
An nvidia GTX 1080 Turbo with 8gb of ram
The roku is wired and on a gigabit connection no more than 5 feet away from the switch

The iphone is in the same room as the wireless router which is a  WZR-600DHP ( IEEE 802.11n/a/g/b )

 

My phone is an iphone 8+ with plenty of free space

EVERYTHING is current as far as versions/firmware.. I don't experience this using Playon media server or using Amazon/Netflix/Hulu .. this is Emby specific..

It's the same issue as described .. it doesn't happen ALL the time but when it does happen it's extremely annoying, and from the sound of it, this has been going on for a some people for quite a long time.. so I'm curious what the plan of action is? btw I have a lifetime subscription that I paid for.

WZR-600DHP

Edited by oneduality

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

This started happening to me in the last week or two.. it's NEVER happened before.. It doesn't matter what I use.. iphone, roku ( both beta and stable versions ) .. web .. it seemed to start after some recent updates that came through for emby server.. which has been rebooted.. 

 

The server is..

 

Windows 10 enterprise

4ghz AMD FX processor with 8 cores

32 gb of ram

7 terabytes of storage

An nvidia GTX 1080 Turbo with 8gb of ram

The roku is wired and on a gigabit connection no more than 5 feet away from the switch

The iphone is in the same room as the wireless router which is a  WZR-600DHP ( IEEE 802.11n/a/g/b )

 

My phone is an iphone 8+ with plenty of free space

 

EVERYTHING is current as far as versions/firmware.. I don't experience this using Playon media server or using Amazon/Netflix/Hulu .. this is Emby specific..

 

It's the same issue as described .. it doesn't happen ALL the time but when it does happen it's extremely annoying, and from the sound of it, this has been going on for a some people for quite a long time.. so I'm curious what the plan of action is? btw I have a lifetime subscription that I paid for.

WZR-600DHP

 

Hi there, please see how to report a media playback issue. thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...