Jump to content

Emby for TerraMaster NAS


Luke
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, smartinezpu said:

La ultima actualizacion de Emby a traves de aplicaciones no funciona. No elimina las bibliotecas pero es como si no tuviera permisos para leerlas.

He tenido que volver a la 4.6 instalandolo de forma manual, y aunque parece funcionar correctamente, el cartel de EMBY PREMIERE aunque estoy suscripto esta permanentemente presente.

Es necesario revisar esta versión. Creo que en el post ya se hace referencia al tema pero no se si se ha llegado a alguna solucion. 

De momento sigo con la 4.6 pero en el servidor web aparece como si no estuviera registrado. En la aplicacion cliente parece que funciona correctamente

Gracias de antemano

Hi, please try what I suggested here:

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

TerraMaster TOS 5 Global Open Beta Test has been announced, is Emby ready for TOS 5 testing?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, JVRx7 said:

TerraMaster TOS 5 Global Open Beta Test has been announced, is Emby ready for TOS 5 testing?

We will certainly look to support their new TOS. Right now we are just trying to help users climb out of the mess that they've created with the updates they've been pushing :)

  • Like 1
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Yes, they've been scrambling to plug holes & educate users on secure configurations as a result of ransomware attacks. 

I can't help but remember when microsoft turned "everything" on in windoz to cut down on support calls, only to turn almost everything "off" to keep others "out"... 

I "earned" my gray & white hair..... 🤕

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...