Jump to content

Emby 3.2.8.0 not play on mobile or theater when video is transcoding


Barlog9511
 Share

Recommended Posts

Barlog9511

So

 

I have installed Emby 3.2.8.0 inside docker on FreeNAS 10,

 

everything works fine,

 

but problem start when I try to change the resolution of the video,

 

when I test on a web browser, everything works fine, but on a mobile application ( latest Android app ) or Windows theater (latest version ) app, another resolution just not work ...

 

Emby transcode video correctly but nothing show on theater app or mobile app

 

Logs are in  Attached Files

emby_serer_log.txt

emby_transcode_log.txt

Link to comment
Share on other sites

Barlog9511

Ok, I think ffmpeg in the container needs to be updated.

 

It's something that I must do?

 

Or just wait for a next update?

Link to comment
Share on other sites

@@Barlog9511, try running this command

docker exec -it emby-server bash -c 'zypper --non-interactive in curl; \                                                                                                                                        ⏎
curl -sL https://johnvansickle.com/ffmpeg/builds/ffmpeg-git-64bit-static.tar.xz | \
tar -C /bin --extract -J --wildcards "*/ffmpeg" --wildcards "*/ffprobe" --strip-components=1'

It will happen automatically with the next release as well. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...