Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Android'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. sk1deep

    Emby music over bluetooth

    I have a weird problem with music on the emby android app. It plays fine through my phone speaker but when I try to play through a bluetooth headset I get extremely choppy playback. The only way I get it to work is to disconnect my headset, start the song then connect the headset. I have to do that every time I want to listen to a song. Tried on 2 different headsets. Video works fine over bluetooth.
  2. I'm currently having an issue with opening my audiobooks on my Android app. When I sort by folders, all of the files show, but when I click on one of them, I get what is essentially a black screen (image attatched). This isn't an issue on my computer, however. All files are still accesable there. Also, some files on my phone work, while others don't. The audiobooks are even playable without opening them completely. If I hold down on the cover and hit "play", all files will still play. It just fails to open to the list of tracks. Hasn't been an issue until recently, probably 1 month.
  3. Online play looks so good but in offline mode I can see the cover picture only. Can those images be added for sync media in offline mode? Thanks!
  4. nishwahareesh

    Some Emby Android bugs

    first ones the video themes. It seems that it plays the actual video instead of playing it in the background example:- Screen_Recording_20210412-033132_Emby.mp4 next ones the subtitles. For some reason, when you initially start a video, the subtitles tend to look very oddly generated but a quick restart of the app fixes it examples initially starting a video (the opening/intro subtitles gets jumbled up too) after a quick restart of the app This ones again with the subtitles. Sometimes, the complex styled subtitles tend to glitch out and neve
  5. lowe1739

    Camera Upload, Multiple Libraries

    I just Premier and started uploading my images, but for some reason it shows up like this on Emby, any idea how to get this down to just one Camera Upload?
  6. Houfino

    Hook subtitle problem

    Hi.....I have a problem with the hook..I updated to a newer version EMBY 3.1.80(android)...I played the video and the problem captions...I was trying to uninstall and install ... It didn't help ... .. I had to reinstall emby version EMBY 3.1.73(android)...It works!!!! It's not our fault..It will be an application fault...Please fix the app and thank you.... The problem of subtitles only Ř, Š, Ž(hook) EMBY 3.1.80 he has a bug EMBY 3.1.73 is ok
  7. SuperNic

    Camera upload issue

    Dear support. In the past I tried a few times to activate camera uploads on my phones. It, in some ways, worked, but always with the same issue; it created maybe 5/10 library with the same path and settings. And so I had to manually delete them and then disable camera upload function. Today, after many app updates, I'd want to retry. Unfortunately, it creates 1680 and counting libraries! Please, help me removes them automatically, it takes so much time to remove one by one and please, try to find a solution to the problem. Thanks a lot.
  8. severnpaul

    Playlists on App

    I downloaded a playlist on Android and the songs were placed in albums. How do I see the playlist when the server is turned off on my pc? If I play by shuffle it plays songs not on the playlist.
  9. monkeyslapper

    Samsung DEX client

    I am not sure if this would be the correct place to put this. But as of recent I have been having issue with DEX and emby not working properly. The Emby will load fine, but the mouse point will disappear when moving across emby screen. I have tried this in chrome on dex and getting same issue. when i move the point off of emby the pointer will show. So i am not sure if this is something of layers being the issue or what? All other apps that i use seems to be working fine. The Phone that I am using is the Samsung s20+ with the latest android installed. Any other possible idea that would cause t
  10. If while casting a playlist from my phone's emby app to my chromecast device, I mistakenly close and restart the emby app, it no longer remembers that it was casting even though songs continue to play on the chromecast. The phone casting icon incorrectly shows that the phone isn't casting. After touching the casting icon I am presented with my casting devices. Touching the chromecast device anew brings up the current song being played, however the playlist is now empty.
  11. Hello everyone, I'm a new emby user since a week or two. But there is a problem that keeps occuring. When a streamed a video to my chromecast it showed subtitles, but this was only the first day. Now when I try to stream the same movie (or other) it doesn't show any subtitles. When I pauze the video on mobile when it shows a subtitle and than stream it, it will show that sentence for a split second and nothing after. Context: - I run my emby server on a synology - I use opensubtitles as automatic source - self added subtitles are having the correct naming (showed at the ? in emby)
  12. and no i doubt its the subtitle itself since it appears perfectly sized in other players
  13. Hello. Some time ago a new update for Emby Android App appeared on Play Store and there was mention (changelog) of a new internal player library being used (ExoPlayer?). From that version forward (tested all updates released after) I am unable to see subtitles on an external screen. I have Samsung Galaxy S10e with USB-C->HDMI cable and I am using it occasionally for watching movies on an external screen (TV/monitor) using Emby App. I am using this "method" for a few years, never had any issue, subtitles were shown on the external screen as expected. But currently, I see a movie on an e
  14. Hello! I just received my S7+ and immediately installed Emby on it. I tried to play a 4K HDR movie to test and colors are washed out. The same movie in 1080p (non-HDR) have correct colors. Is it a matter of adding this new device to some kind of list of supported devices (like Netflix does iirc) in the Emby app or in an underlying library, or is it a bigger issue? Thanks PS: playing the downloaded 4K HDR movie in VLC for Android shows the correct colors.
  15. When playing films or TV from my android device that are in the mpg format the quality has become almost unlistenable (sorry I can't think how to describe it better). I am running the most up to date versions of both the client and the server. This issue does not affect other clients such as laptops or TVs embyserver.txt
  16. I really hope someone can help me get this app set up to access my server because I just cannot get it to work. And please, for the love of god, is there an easy way to explain it? I'm pretty comfortable on a computer but I'm not an expert coder or anything, so some of these instructions are going way over my head. I'm running the Emby server off an old iMac with a VPN. I connected my Fire TV to the server without any issue, but the Android app on my phone keeps insisting that it cannot connect to the server and asks me to check if the server is still running. I tried following instructions on
  17. DeeJaayMac

    Question about my wifi

    Hey fellas, I've had a working Emby setup for a long time. Just from my TV to my server, same LAN. Updated my Sony TV, and now emby does not work. No pin gets displayed, and entering the IP does nothing. Reset TV, reinstalled Emby, works fine on my windows devices. Reset Wifi, etc. My background is IT/Cybersecurity so hopefully I'm not being a huge goof and missing something. Cheers.
  18. I have a Bravia TV, which is an Android smart TV. I put an Emby app on this TV and was pretty impressed by its handling of my somewhat extensive movie collection. I began to play one of my movies, and a very brief message came up telling me that I was in a "trial perid"and that iin August I would have to get a Premiere account in order to keep using the app. While Premiere seems to have some nice features, I really do not want it. I do not need its features. I just need something to manage and play my movies. Are there any alternatives to this pay app for an Android TV? Also: what
  19. There are no issues with video playback except for anime ASS/SSA subtitles and the chapters, these are mostly minor. The ass/ssa signs look a lot more brighter at times and the syncing for the sign text are a bit off by a second, these are minor and don't really affect the experience but it's still a bug. now for chapters, the name of the file isn't shown when you click a specific chapter scene for example (check the circle) Now for the music playback, the only issue I have for this is that the seek does not work, it would stop playing the file or completely closes it
  20. I'm in the UK using a freeview TV line up. In my channel list I have both SD and HD versions of channels (BBC 1 on channel 1 and BBC HD on channel 101 for example) When searching for a recording to make, such as the example below 'The Gadget Show' I get results for both channels but you cant see which one is for the HD channel, or indeed what channel it is on without having to click on every entry to check. Could the search results list the channel and number as well as episode detail so that it is easier to see which one to record? On a related note, using the web app in the new edg
  21. Hello, since a few days (maybe a week) I haven't been able to play many of my videos on my Chromecast. I don't have problems sending to Chromecast videos encoded, for instance, in H264 from my Android mobile Emby app. The problem happens with - at least - videos encoded in SD-MPEG4, like the one shown in the attached image. The behaviour, in this case, is that the TV seems to start playing it, but Emby on the TV then plays only the audio, and not the video, and displays the Emby logo while doing so. Another strange behaviour I have noticed with almost the same timeframe as the p
  22. From browser Bangla subtitle working fine, but in Emby android app it's not working. I think this is Bangla font issue from Emby Android app. How can i solve it? I added two screenshots from Browser and Emby Android so that anyone can understand the problem. Thanks in advance.
  23. Thanks in advance for the help. When downloading music, the app offers to automatically download new content (sync) added to the folder you just downloaded. I foolishly chose to enable that option. Now, I'd like to disable that sync in an effort to more tightly manage the stuff that I download to my phone. Unfortunately, with that sync enabled it won't just let me remove the downloads. If I do, they just download again right away. In an effort to disable the sync, I went into Manage Downloads (both in the Android app and on the Windows server), clicked into one of the downloaded albums an
  24. Ok I know there must be something simple that I'm missing but it's doing my head in trying to work out whats going on. So I'm running Emby on a NUC and its' fine and I've got emby premium Installed the Emby app on my phone (Samsung S10) If I'm on my local wifi , no problem all works as it should with the mobile app If i'm away from home and using my phones data plan the app gets into the server ok and I can see all my shows but if I try and play them with the android app it just hangs BUT if I try to use the web player to emby via chrome (still using my data plan) then it plays ok
×
×
  • Create New...