Jump to content
Bernie V

Cannot play transcoded media

Recommended Posts

Bernie V

Hi guys,

 

I'm still using the old windows Emy app on my phone (Windows phone 8.1).

I can't play music files witch has to be transcoded to play on my phone.

As far as I can see, the transcoding went fine but the phone doesn't start with playing the media and on my phone screen I see the || (pause) of the track without starting.

 

I have test it with flac files and m4a files. Normally it has to be transcoded to mp3 to play on my phone.

 

See attachements for the logs.

 

Thanks in advance for helping me.

 

ffmpeg-transcode-0b8093ce-6d60-4279-afb0-5930fa08be16.txt

server-63618947885.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bernie V

Forgotten: when I play the same song in the web ui, transcoding works and the song plays.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

hi @@Bernie V have you tried the emby web app? does it work there?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bernie V

hi @@Bernie V have you tried the emby web app? does it work there?

 

Hi @@Luke. With the web app does it work. With the Windows Phone 8.1 Emby app not. I suppose the transcoding was ok, see the logs in the first post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Try sending Scottisafool a private message (PM). I am not sure if he is still supporting the old windows phone or not. I really would suggest the web app. thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...