Jump to content


Photo

Moved Emby server with Backup/Restore plugin; recording series lost

recording series backup

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Marc_G OFFLINE  

Marc_G

    Advanced Member

  • Members
  • 645 posts
  • Local time: 05:45 AM

Posted 29 December 2016 - 01:38 PM

Hi folks,

 

Yesterday I used the backup plugin to back up my Emby configuration (which included live TV stuff including some series recordings).

 

I then installed Emby Server on the new server PC I built, and restored the settings. It was pretty painless. Good job!

 

One thing I noticed though is that in Home\Guide\Series there are no recordings listed. I had several series set to record new episodes, but I don't see those on the new server. Is it just that we're in hiatus over the holidays and no new episodes are on the schedule? 

 

It's only a few things that I record, so I will restore them manually... no big deal. Just curious if I did something wrong.



#2 netsyphon OFFLINE  

netsyphon

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 10:45 AM

Posted 14 January 2017 - 01:32 PM

Did you ever figure this out?  I have the same issue.  Built a new PC and used server config backup to restore onto fresh install and I have nothing scheduled or listed in series.  I tested scheduling a recording and that worked.



#3 netsyphon OFFLINE  

netsyphon

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 10:45 AM

Posted 14 January 2017 - 01:50 PM

I figured it out!

%AppData%\Roaming\Emby-Server\data\livetv

 

Just put the seriestimers.json and timers.json from old server to new and restart and we are back in business!



#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140578 posts
  • Local time: 05:45 AM

Posted 14 January 2017 - 03:13 PM

Thanks for the report !







Also tagged with one or more of these keywords: recording, series, backup

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users