Jump to content
Sign in to follow this  
Exist2Resist

[Bug] Display options are forced despite being unchecked.

Recommended Posts

Exist2Resist

The "Display missing episodes within seasons" and "Display unaired episodes within season" options are broken and being forced by default. 

I have both of these unchecked in my user Display setting, but they are being forced regardless of being checked or unchecked. 

 

I'm running version 3.0.8300.0 of the docker container on Linux, I updated last night.

I also had Hurricane confirm this issue with another EMBY docker setup. 

So it's not just me.

 

If you look at the screen shot I have both options deselected, however EMBY is displaying content that does not exists on my Hard Drive

post-6316-0-86258300-1477582605_thumb.png

post-6316-0-16123400-1477582686_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

How long had it been since you had updated?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Exist2Resist

Maybe a month +.

I know someone else that has the same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

There are other topics with users having the same issue and had to delete the library.db and allow it to rebuild, but this was do to updating from a rather old server version to current.

 

https://emby.media/community/index.php?/topic/39323-bug-unaired-and-missing-episodes-appear-in-unwatched-counter

https://emby.media/community/index.php?/topic/39501-removing-unaired-episodes-from-latest-media/?hl=%2Bunaired+%2Bepisodes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Exist2Resist

Yeah after 4 hours EMBY is still running and trying to update my library. Then finally it froze. 

I had to cancel and restart, also it's reporting that I signed into EMBY from an Android device when I didn't. 

Seems a little buggy to me. 

Edited by Exist2Resist

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yeah after 4 hours EMBY is still running and trying to update my library. Then finally it froze. 

I had to cancel and restart, also it's reporting that I signed into EMBY from an Android device when I didn't. 

Seems a little buggy to me. 

 

The android background sync process is what connected to the server and caused that to show up. I am sorry that gives you the perception of it being buggy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi,

I think there is an issue with the upgrade from really old server versions. Can you do the following to correct it:

 

Shut down the server. Delete the file

{progrdamdata}\data\library.db

Where {programdata} is the emby server program data path.

 

Then start the server back up then run a library scan. Let us know if this resolves the issue. Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Exist2Resist

Deleting and rescanning the DB fixed the issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for confirming.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...